Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare care să arate PSD-ului foarte clar unde îi este locul

B.D.
Politică /

Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare care să arate PSD-ului foarte clar unde îi este locul

Preşedintele Klaus Iohannis spune că turul doi al alegerilor prezidenţiale trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare care să arate PSD-ului unde îi este locul şi anume în opoziţie. Şeful statului a spus că el nu se află într-o competiţie electorală cu PSD-ul, ci într-un război cu social-democraţii pentru că aceştia au fost răi cu românii.

"Turul doi trebuie câştigat, dar nu oricum, turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare, o majoritate care arată PSD-ului foarte clar unde îi este locul şi anume în opoziţie. Vă amintiţi că am mai avut câteva prezenţe în campania electorală, câteva chiar mai multe dacă îmi amintesc bine şi le-am spus oamenilor, Dragii mei, eu nu sunt cu PSD-ul într-o competiţie electorală, eu sunt cu PSD-ul în război,noi suntem cu PSD-ul în război şi asta nu pentru că noi suntem aşa răi, pentru că ei au fost răi cu românii.PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria şi au început să încerce să subjuge justiţia, să acapareze marile sisteme publice, PSD-ul a atacat democraţia din România, este inadmisibil, a fost inadmisibil şi rezultatul este cel pe care l-au meritat. Au fost înlăturaţi de la putere", a declarat Iohannis, sâmbătă, la o întâlnire electorală de la Bistriţa-Năsăud.

El a mai afirmat că PSD a guvernat împotriva românilor şi chiar a luptat împotriva cetăţenilor acestei ţări.

"PSD-ul în realitate a guvernat împotriva românilor şi nu numai că a guvernat împotriva românilor , a luptat în stradă şi imaginaţi-vă, guvernul PSD-ului a luptat în stradă la propriu împotriva românilor şi mă refer desigur la acel 10 august de anul trecut, inimaginabil, dar până acolo i-a dus mintea să încerce să-i îngenuncheze pe români cu forţa, mare prostie. Cum să îi îngenunchezi pe români cu forţa? Nimeni nu a reuşit, nimeni nu a reuşit să-i îngenuncheze pe români şi PSD în veci pururi nu va reuşi",a mai declarat Iohannis.

Preşedintele crede că principalul motiv pentru care România nu s-a dezvoltat aşa cum ar fi trebuit este PSD.

"Dar de stricat, dragii mei, au reuşit să strice multe. În ultimii 30 de ani, de când ne-am eliberat de comunism,,încă nu am reuşit să ne eliberăm de tot de comunişti. Deci în ultimii 30 de ani de când ne-am eliberat de comunism, în realitate PSD-ul a făcut foarte mult rău României, PSD-ul este motivul principal pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult, este motivul principal pentru care România nu s-a dezvoltat mai bine, PSD-ul este motivul principal pentru care patru milioane de români au plecat din ţară fiindcă nu s-au regăsit în sistemele de aici", a mai afirmat Klaus Iohannis, la reuniunea electorală de la Bistriţa-Năsăud.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. NU MAI FI ASA SIGUR PE TINE OSAMA BIN LADEN AL ROMÂNIEI. TE BAZEZI PE SOFTUL S. T. S,, S. R. I, SPRIJINUL OCCIDENTULUI CUM AI FĂCUT-O LA ALEGERILE EURO PARLAMENTARE DIN MAI AL ACESTUI AN ȘI CUM AI FOST PUS PESTE VOINȚA DE VOT A ROMANILOR DIN 2014.NOI ȘTIM CA NU AI FOST VOTAT CI PUS DE MERKEL PESTE VOINȚA DE VOT A NOASTRĂ CA NOI ROMANII SA FIM CONTROLAȚI, DEZBINAȚI SA NE LĂSĂM FAMILIILE ȘI SA NE DUCEM ÎN GERMANIA ȘI SAI CULEGEM SPARANGHELUL. ASTAI ȘI SCOPUL. FĂRĂ NOI GERMANIA ESTE LA PAMINT. CINEI AJUTA. NIMENI. ASA CA NU TE MAI DA AROGANT CA ALEGERILE SUNT DE MULT MĂSLUITE, ARANJATE. SE ȘTIA DE MULT CA TU VEI RAMINE ÎNCĂ 5 ANI DE ZILE SA NE SUB JUGI CU RĂUTATEA TA DICTATORIALA NAZISTA, FASCISTA, HITLERISTA. POATE EȘTI ÎN CULMEA FERICIRI CIND SLUGILE TALE S. R. I. ȘI SOFTUL S. T. S. VA ARATA DUMINICA SEARA 24 NOIEMBRIE 100%PENTRU TINE. DORMI LINIȘTIT ȘI DUTE ÎN CONCEDII CUM TE AI DUS 5 ANI DE ZILE PE BANII, CHELTUIALA, TAXELE ȘI IMPOZITELE PLĂTITE DE NOI CONTRIBUABILI DE BUNA CREDINȚĂ. GHINION. DACĂ ȚII NU ÎȚI PLAC FEMEILE ȘI NU AI COPII

  1. Prietene, lasă softul

   Vezi ca se centralizează mii de procese verbale din n secții , semnate de zeci mii oameni  

   Poti sa verifici daca da totalul comunicat de autorități. 

   Așa se valideaza ,oficial, rezultatele

   Nu are nicio treaba cu softuri conspirationiste. 

   :)))

   Prietenul are probleme cu softul din cutia sa craniana.

  unde a fost tac tu mare ca a luptat in Wermacht? sau unde? ca banii de la psd au fost buni cand erai primar la un oras de muritori de foame

  Actualul presedinte m-a facut sa iau decizia de a nu merge la vot: daca a spus la conferinta de presa ca cea mai mare realizare in cei 5 ani , a fost sa dea jos un guvern, indiferent ce culoare avea acesta, sunt profund dezamagit de "maretele " sale realizari!Mi-ar fi placut sa se laude ca a rezolvat cu spatiul schengen, vizele spre SUA etc... Si nici pe celalat candidat nu -l vad potrivit pentru Cotroceni. Asadar nu cred ca o sa vad o victorie zdrobitoare, mai ales la absenteismul care se preconizeaza! Nu-i totuna sa castigi cu 60% din numarul total de persoane cu drept de vot sau 60% din cei care se prezinta la vot!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie