Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

KLAUS IOHANNIS: "Va exista o reuniune a comisiei mixte România-Bavaria"

B.F.
Politică /

"Va exista o reuniune a comisiei mixte România-Bavaria"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la sediul Guvernului Landului Bavaria, că va exista o reuniune a comisiei mixte România-Bavaria, menţionând că acest lucru este foarte important nu doar pentru relaţiile politice, ci şi pentru relaţiile economice, potrivit News.ro.

Klaus Iohannis a afirmat în cadrul declaraţiilor de presă comune cu prim-ministrul Guvernului Landului Bavaria, Markus Söder: "Este cunoscut faptul că relaţiile dintre România şi Bavaria sunt unele foarte deosebite. Noi avem o relaţie care durează de foarte mulţi ani. Cred că este foarte important să semnalăm faptul că relaţia noastră, şi pentru România, şi pentru germanii din România care trăiesc în Bavaria - reprezintă o punte deosebită între România şi Bavaria. În acest sens, stimate domnule Prim-ministru, sunt foarte bucuros că subliniaţi acest lucru şi spuneţi că este o punte. Acest lucru, pentru noi, este foarte valoros".

El a adăugat că va exista o reuniune a comisiei mixte România-Bavaria.

"Aş dori, în acest context, să menţionez că mi se pare important faptul că Guvernul românesc şi cel bavarez din nou se întâlnesc. Va exista o reuniune a comisiei mixte România-Bavaria şi lucrul acesta este foarte important nu doar pentru relaţiile politice, ci, bineînţeles, şi pentru relaţiile economice, pentru că sunt investitori români şi bavarezi care vin aici", El a menţionat că se va discuta despre teme europene.

"Astăzi avem posibilitatea de a vorbi despre teme europene. În acest sens, sunt sigur că vom vorbi şi despre ceea ce am făcut noi în Europa. În acest context, doresc să spun că România, pe parcursul exercitării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, a primit foarte multă susţinere din partea Guvernului bavarez. Vom aborda teme precum Brexit, Bugetul Multianual şi încă multe alte teme. Cred că împreună vom reuşi să ajungem la unele concluzii pozitive şi ne doresc astăzi, şi aici, şi la Seeon, o zi frumoasă!", a afirmat Iohannis.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS