Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

KLM preia activele olandeze ale Jet Airways India

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

KLM preia activele olandeze ale Jet Airways India

Compania aeriană falimentară Jet Airways Ltd. din India a decis să-şi vândă activele din Olanda către operatorul local de profil KLM Royal Dutch Airlines, potrivit Reuters.

Dacă tranzacţia va fi finalizată, aceasta va implica doar vânzarea unei părţi din activitatea companiei indiene şi nu va avea impact asupra structurii acţionariatului său, conform anunţului făcut de Jet. Compania indiană nu a oferit detalii legate de activele deţinute în Olanda.

Odinioară cel mai mare transportator aerian privat din India, Jet a încetat să opereze zboruri în luna aprilie 2019, după ce a rămas fără bani, lăsând mii de salariaţi fără locuri de muncă.

Compania a fost plasată, prin intermediul instanţei, în faliment, în luna iunie, după ce creditorii săi, printre care se numără State Bank of India, nu au reuşit să cadă de acord asupra unui plan de redresare. Comitetul creditorilor a aprobat lichidarea operaţiunilor derulate în Olanda de societatea indiană. Doi creditori locali - H Esser Finance Co. şi Wallenborn Transport - au lansat o petiţie împotriva Jet Airways în aprilie 2019, din cauza unor creanţe neplătite.

KLM, parte a companiei franco-olandeze Air France KLM, a fost cândva partener de codeshare cu societatea indiană, iar ca urmare a falimentului Jet a adăugat zboruri către India.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS