Abonament gratuit

LA 31 DECEMBRIE 2019:Veniturile Digi Communications au crescut cu 14,2% faţă de 2018

Melania Agiu
Piaţa de Capital /

Veniturile Digi Communications au crescut cu 14,2% faţă de 2018

Grupul Digi Communications (DIGI), compania mamă a operatorului de cablu RCS&RDS, a raportat, pentru anul trecut , venituri în valoare de 1,18 milioane de euro, cu 14,2% peste cele înregistrate la finele lui 2018, arată raportul companiei remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, EBITDA (profitul înainte de dobânzi, impozite, depreciere şi amortizare) ajustată a fost de 446,3 milioane de euro, în creştere cu 37,5% comparativ cu 2018.

Anul trecut, compania a obţinut un total de RGU de 16,1 milioane, în creştere cu 8% faţă de aceeaşi perioadă din 2018, principala creştere fiind datorată serviciilor de telefonie mobilă din Spania dar şi serviciilor de televiziune prin cablu şi internet dinţara noastră.

În intervalul ianuarie - decembrie 2019, Digi Communications a înregistrat un total al datoriilor consolidate în valoare de 990,7 milioane de euro, peste cel de 920, 2milioane de euro, raportat la finele anului 2018.

Grupul a continuat să îşi întărească poziţia pe principala sa piaţă, atât pe segmentul televiziunii prin cablu, cât şi pe cel al internetului fix, cu o creştere de 6,9 % a numărului de unităţi generatoare de venituri (4,1 milioane RGU la 31 decembrie 2019 faţă de 3,8 milioane RGU la 31 decembrie 2018) şi, respectiv, un progres cu 9,8 % al RGU pe segmentul de internet şi date fixe (2,8 milioane RGU la 31 decembrie 2019 faţă de 2,5 milioane RGU, pentru aceeaşi perioadă a anului anterior).

Creşterea constantă a numărului de servicii pentru principalele servicii din portofoliu a fost susţinută de extinderea infrastructurii de fibră optică, optimizarea acoperirii reţelelor de comunicaţii mobile şi standardele ridicate în politica de customer-care.

Digi este societatea holding a grupului RCS & RDS, un furnizor important de servicii de televiziune prin cablu şi telecomunicaţii în România şi Ungaria. RCS & RDS furnizează şi servicii de telefonie şi date mobile în calitate de operator mobil virtual (MVNO) către comunităţile de români din Spania şi Italia.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. ...

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS