LA FINALUL ANULUI 2020DIGI înregistra efective totale de peste 14.600 angajaţi, în România, din care aproape 31% femei

J.P.
Comunicate de presă / 08 martie

DIGI înregistra efective totale de peste 14.600 angajaţi, în România, din care aproape 31% femei

În ultimele 12 luni grupul DIGI declară că a rămas consecvent politicii de diversitate de gen şi echitate în relaţiile de muncă. Astfel, la finalul anului 2020, operatorul de telecomunicaţii fixe şi mobile care deţine una dintre cele mai extinse şi moderne reţele de fibră optică din regiune, înregistra efective totale de peste 14.600 angajaţi, în România, din care aproape 31% femei. Mai mult, doamnele au o contribuţie importantă la punerea în practică a strategiei de business a companiei şi la luarea deciziilor, 40% dintre managerii grupului fiind femei, conform unui comunicat remis redacţiei.

Şi în privinţa distribuţiei pe domenii de activitate şi funcţiuni, grupul oferă o perspectivă diversă de dezvoltare profesională doamnelor Digi, multitudinea de opţiuni fiind reflectată în reprezentativitatea la nivel de profesii şi ocupaţii. Astfel, 48% din angajatele grupului sunt implicate în vânzări şi activităţi comerciale, 20% în relaţiile cu clienţii (customer service), 17% în activităţi administrative, funcţiuni suport, logistică, achiziţii, 10% în domeniul tehnic, iar în mass-media 5%, 94% dintre angajate desfăşurând activitatea în regim full-time.

Serghei Bulgac, CEO al grupului DIGI: "Diversitatea de gen face parte din cultura organizaţională a grupului DIGI şi modul în care echipa managerială şi toţi colegii se raportează la aceasta constituie un punct forte al relaţiilor de muncă din compania noastră. Cu ocazia zilei de 8 Martie, le mulţumesc tuturor colegelor pentru contribuţia valoroasă la progresul companiei noastre, într-o industrie care este percepută, şi în prezent, ca o lume masculină şi le felicit pentru tenacitate şi pentru sursa de inspiraţie pe care o reprezintă în compania noastră. Pe tinerele care vor să îmbrăţişeze domeniul STEM (ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică), le încurajez să pornească încrezătoare pe acest drum al telecomunicaţiilor, deoarece este o cale spre o carieră robustă, cu proiecte provocatoare şi experienţe care ţintesc departe în viitor. Ne-am bucura ca o astfel de carieră să se şlefuiască în cadrul uneia dintre cele mai dinamice companii din România şi din Europa - Digi."

Camelia Maria, Director al Departamentului Resurse Umane: "Grupul DIGI România este compus din peste 14.600 de profesionişti dedicaţi, care îşi respectă meseria şi se respectă şi susţin reciproc, reprezentând un întreg cu o forţă uriaşă ce şi-a dovedit constant eficienţa, dar mai ales în ultimul an. În contextul provocărilor recente, compania reconfigurează elementele care susţin nevoile noului profil al angajatului, precum: comunicarea, componenta emoţională, pârghiile motivaţionale activate, soluţiile de tehnologizare şi flexibilizare a proceselor şi muncii în ansamblu.

În privinţa pregătirii forţei de muncă, ţinem cont de diversitatea categoriilor de job-uri, de natura muncii, de afinitatea şi cultura socio-economică a generaţiilor de lucrători, provocarea pentru DIGI, în calitate de angajator, fiind identificarea echilibrului, mai ales în structurile eterogene care compun organizaţia.

Empatia şi solidaritatea sunt elementele-cheie cultivate prin diverse proiecte de sprijin reciproc şi acţiuni de comunicare internă. Un demers reprezentativ la nivelul organizaţiei este şi programul anual Digi Awards, prin care recunoaştem performanţa angajaţilor noştri, program care, în 2020 a fost derulat exclusiv online, implicând toţi angajaţii, la nivel naţional şi în cadrul căruia 51% dintre salariaţii nominalizaţi au fost femei."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro