LadyPRENOR, un club de bune practici pentru susţinerea antreprenoriatului feminin

V.G.
Miscellanea / 12 octombrie 2022

LadyPRENOR, un club de bune practici pentru susţinerea antreprenoriatului feminin

LadyPRENOR este un concept unic în mediul de afaceri românesc, menit să susţină antreprenoriatul feminin, lansat, la Constanţa, de către Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri (PNAFIMM), membru al CNIPMMR, împreună cu Camera de Comerţ, Industrie , Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) şi Asociaţia Oportunităţi de Afaceri pentru Femei (ASOAF-BOW)- filiala Constanţa, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, scopul acestui partnereiat îl reprezintă promovarea şi susţinerea reciprocă a antreprenoriatului feminin. Cele trei organizaţii puternice au pus bazele unui concept nou, un club de bune practici, unde tinerele antreprenoare au şansa de a învaţa care sunt paşii de urmat pentru a excela în afaceri.

Elena Coanda, Preşedinte PNAFIMM, a declarat: "Am lansat acest parteneriat pentru susţinerea antreprenoriatului feminin întrucât este nevoie de acţiuni concrete, obiective comune şi mentoring pentru a reuşi în afaceri. Ceea ce ne propunem este să dăm curaj tinerelor antreprenoare să parcurgă etapele cunoaşterii în lumea de business, să oferim şansa de a avea acces la surse de finanţare pentru creşterea şi dezvoltarea afacerilor şi, nu în ultimul rând, de a spori importanţa antreprenoriatului feminin, prin dezvoltarea de proiecte pentru mediul de afaceri şi printr-un dialog continu cu autorităţile locale şi centrale".

Experienţa în administrarea unei afaceri şi modelul de bune practici stau în spatele femeilor care au pus bazele şi coordonează activitatea PNAIMM şi ASOAF, Constanţa- semnatarele parteneriatului pentru antreprenoriat feminin, se precizează în comunicat.

Parteneriatul pentru antreprenoriat feminin are susţinerea CCINA, iar Raluca Serescu, Directorul General al instituţiei, a explicat : "Ne-am dat seama că putem face lucruri împreună! Susţinem acest demers pentru că ne dorim creşterea comunităţii de femei care dezvoltă afaceri de success, vrem să promovăm antreprenoriatul feminin şi modelele de bune practici si să contribuim la realizarea de obiective comune, în special în sfera administrării unei afaceri".

"Ideea este de a consolida poziţia antreprenoriatului feminin. O voce oricât de puternică ar fi nu acoperi un cor, iar interesele noastre sunt comune, să devenim un cor important în economia locală şi naţională. Este un parteneriat deschis şi avem încredere că ne vor ajuta aceste colaborări pentru creşterea comunităţii", a susţinut Mihaela Belcin, Preşedinte ASOAF Constanţa.

Femeile antreprenor care au reuşit să treacă peste obstacolele socio-economice din ultima perioadă, au împărtăşit din experienta lor şi cred că doar ămpreuna pot susţine egalitatea de gen în afaceri şi pot milita pentru recunoaşterea rolului şi importanţei femeilor în business.

"LadyPrenor este un concept nou, menit să susţină femeia antreprenor, iniţiat ca un prim pas , la Constanţa, însă care se va dezvolta la nivel naţional, astfel încât, să avem posibilitatea de a împărtăşi din modelele de bune practici doamnelor care dezvoltă afaceri în comunităţile lor. Cred în susţinerea, promovarea şi dezvoltarea antreprenoriatului feminin, ca o etapă necesara pentru construcţia unei Românii moderne", a concluzionat Elena Coanda, Preşedinte PNAIMM.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9708
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6131
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2443
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7989
Gram de aur (XAU)Gram de aur295.6592

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb