Laszlo Borbely, noul vicepreşedinte al Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă

G.U.
Politică / 30 noiembrie 2021

Laszlo Borbely, noul vicepreşedinte al Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă

Consilierul de stat Laszlo Borbely va fi vicepreşedinte al Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă (ESDN), a anunţat, astăzi, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

La reuniunea Adunării Generale a Reţelei Europene de Dezvoltare Durabilă (ESDN) de astăzi, una dintre cele mai reprezentative organizaţii europene în domeniu, a fost stabilit noul Comitet Executiv iar coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din România, Laszlo Borbely, va avea rolul de vicepreşedinte.

"Veştile bune continuă să apară. După ce am fost anunţaţi că suntem câştigătorii celui mai important premiu ONU pentru inovare în administraţia publică, primim astăzi o nouă recunoaştere a eforturilor noastre de a face România o voce puternică în implementarea Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă. Vom continua să ne implicăm activ pentru a performa la aceleaşi standarde. Cetăţenii României merită să fie încrezători că suntem în avangarda demersurilor pentru un viitor sustenabil.", a declarat Laszlo Borbely, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă.

Preşedintele ESDN va fi în următorul an Daniel Dubas, coordonatorul naţional al implementării Agendei 2030 în Confederaţia Elveţiană. În echipa de conducere, alături de Laszlo Borbely, vor mai fi doi vicepreşedinţi: Annika Lindblom şi Marguy Kohnen, responsabili de probleme de sustenabilitate şi mediu în guvernul Finlandei, respectiv al Marelui Ducat de Luxemburg

Consilierul de stat Laszlo Borbely va avea astăzi şi o intervenţie în cadrul panelului despre rezilienţă din conferinţa anuală ESDN care se desfăşoară online timp de două zile, notează sursa citată.

Reţeaua Europeană de Dezvoltare Durabilă reuneşte oficiali guvernamentali şi experţi responsabili de formularea şi implementarea politicilor ce ţin de dezvoltare durabilă din întreaga comunitate europeană. Reţeaua are în prezent peste 400 de membri şi parteneri din 40 de state.

Încă din 2007, ESDN organizează ateliere tematice pentru a facilita schimbul informal de puncte de vedere şi experienţe între membrii săi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. STOP : NU MAI DEZVOLTAȚI !!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

17 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9440
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3296
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7390
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9242
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3930

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
spotmedia.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro