Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Laura Coman, portdrapelul delegaţiei noastre la Jocurile Europene

Ziarul BURSA #Sport /

Laura Coman, campioană europeană la tir sportiv, a fost desemnată de Comitetul Executiv al COSR portdrapelul delegaţiei noastre la festivitatea de deschidere a Jocurilor Europene de la Minsk 2019.

Laura Coman a câştigat anul acesta titlul european la puşcă aer comprimat 10 m şi e medaliată cu bronz la echipe.

La ediţia precedentă a Jocurilor Europene de la Baku, din 2015, portdrapel a fost colegul Laurei, Alin Moldoveanu, campion olimpic la puşcă aer comprimat 10 m la Jocurile de la Londra 2012.

Cei doi vor concura la Minsk în proba individuală, cât şi la echipe, mixt. Laura Coman este unul dintre cei trei sportivi români care au obţinut deja calificarea la JO 2020, alături de înotătorul Robert Glinţă şi atleta Florentina Iuşco.

A doua ediţie a Jocurilor Europene va avea loc în perioada 21-30 iunie, la Minsk, la 15 sporturi, cu participare a 4.022 sportivi din 50 de ţări. La trei sporturi, întrecerile vor avea rang de Campionate Europene, iar rezultatele de la opt sporturi vor conta în drumul către Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie