Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Leader Team Broker, acord strategic cu AXA - Global Healthcare

M.I.
Bănci-Asigurări /

Răzvan Rusu

Răzvan Rusu

Leader Team Broker, anunţă semnarea unui acord strategic cu AXA - Global Healthcare, ca parte a planului său internaţional de dezvoltare. Prin acest parteneriat, asigurările internaţionale de sănătate din portofoliul AXA, vor intra în portofoliul de produse Leader Team.

Răzvan Rusu, CEO şi fondator Leader Team Broker, a declarat: "Pentru noi, acest parteneriat este atât o realizare, cât şi o încununare a eforturilor noastre de extindere la nivel internaţional. Acum le putem oferi clienţilor noştri acces la asigurările internaţionale de sănătate AXA ceea ce este un pas important pentru noi. De asemenea, faptul că am devenit punctul de legătură pentru brokerii locali este o recunoaştere a capacităţilor şi a expertizei noastre. Este un moment cheie pentru echipa noastră care a muncit foarte mult pentru a ajunge aici".

Prin acest parteneriat Leader Team devine singurul punct de acces la planurile de asigurare AXA pentru brokerii de asigurări din România. Leader Team se va ocupa de orice solicitare a companiilor locale de brokeraj, pentru a distribui planurile de asigurări medicale AXA, informează un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

"Primele produse internaţionale de sănătate au preţuri cuprinse între 450 de euro până la 5000 de euro pe an, iar planurile acoperă situaţii medicale de până la 8 milioane de euro. Deoarece acestea sunt produse de îngrijire medicală internaţională, prioritatea este ca toţi clienţii noştri să aibă acces la servicii medicale de top, oriunde în lume. Indiferent dacă este vorba despre situaţii medicale grave sau de rutină, clienţii noştri vor avea acces la soluţii medicale de calitate. Peste 1 milion de inistuţii medicale din lume recunosc şi au încredere în brandul AXA", mai adaugă Răzvan Rusu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS