Lem's vrea să investească 20 milioane lei, în 2017

MARIA SAVU
Ziarul BURSA #Companii /

Lem's vrea să investească 20 milioane lei, în 2017

Reţeaua de magazine de mobilă Lem's a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 312 milioane de lei 

Reţeaua de magazine de mobilă Lem's şi-a propus să facă investiţii, în acest an, în valoare de 20 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei.

Acesta arată că Lem's a înregistrat, în 2016, o cifră de afaceri de 312 milioane de lei, în creştere cu 11 procente faţă de cea din 2015.

Alexandru Rizea, directorul general al producătorului de mobilă Lemet, a declarat: "În 2016 am deschis şase magazine mari, dintre care trei în centre comerciale importante din ţară, am angajat oameni noi, am pus în funcţiune capacităţi de producţie şi tehnologii noi, iar pentru anul în curs avem în continuare planuri importante de extindere şi dezvoltare. Am planificat investiţii în valoare de aproximativ 20 milioane lei".

Reţeaua de magazine Lem's are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 70.000 mp, cu 76 de magazine în ţară, nouă proprii şi 67 în sistem franciză, iar investiţia medie într-un magazin se ridică la 1,5 milioane de lei.

Cele mai importante obiective pentru anul 2017 vizează extinderea lanţului de magazine în ţară, unde Lem's nu este încă prezent, lărgirea portofoliului de produse si dezvoltarea capacităţii de producţie. Se urmareşte, de asemenea şi organizarea unei activităţi de export. Conform domnului Rizea, societatea intenţionează ca, în acest an, să deschidă un departament de export.

Portofoliul de produse Lemet conţine programe modulare de mobilier complete pentru living, dormitor, bucătărie, hol şi dining, precum şi o gamă extinsă de zeci de modele de canapele, fotolii, mese, scaune şi saltele. Cele mai populare produse sunt bucătăria Gazelle, programul de living şi dormitor Domino şi tapiţeria (canapele, colţare şi fotolii).

Alexandrtu Rizea a conchis: "Dacă în 2008 aveam în portofoliu 800 de produse individuale, astăzi oferta noastră este de 12.000 de produse individuale de mobilier".

Potrivit comunicatului citat, coşul mediu de cumpărături în magazinele Lem's este de 2.200 lei.

Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem's activează peste 1.350 de angajaţi. Fabrica Lemet a fost înfiinţată în anul 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperind o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3,5 milioane de panouri tip PAL.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS