LIBERTY investeşte 6,3 milioane de euro într-o linie modernă de acoperire a produselor tubulare

Comunicate de presă / 08 septembrie

LIBERTY investeşte 6,3 milioane de euro într-o linie modernă de acoperire a produselor tubulare

LIBERTY anunţă astăzi că investeşte 31 de milioane de RON (6,3 milioane de Euro) într-o linie ultramodernă ce va fi utilizată în acoperirea ţevilor produse la unitatea specializată LIBERTY Tubular Products Galaţi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Primele dintre cele 80 de camioane cu părţi componente ale liniei de acoperire au ajuns deja din Olanda, iar în luna septembrie se va finaliza aducerea echipamentului. Lucrările de instalare a noii linii sunt preconizate să aibă loc în anul 2022. Proiectul include şi înfiinţarea unui laborator de testare.

Linia de acoperire va presupune un grad ridicat de automatizare, fiind operată de o echipă de 25 de angajaţi şi va fi prietenoasă cu mediul înconjurător. Capacitatea anuală a liniei va fi de circa 110.000 de tone sau aproape 500.000 de metri de ţeavă şi va asigura spălarea, uscarea, sablarea, inspectarea şi acoperirea în straturi succesive de răşină epoxidică, polietilenă şi polipropilenă, precum şi - la cerere - spumă de polipropilenă. Pe lângă aceste acoperiri pe suprafaţa exterioară a ţevilor, Linia de Acoperire poate realiza o aplicare şi la interior, cu răşină epoxidică. Tratate în acest fel, ţevile pot fi folosite la magistrale de transport pentru petrol, gaze naturale, apă sau alte fluide.

Aida Nechifor, Directorul General al LIBERTY Galaţi a spus: "Piaţa cere din ce în ce mai multe ţevi acoperite, folosite la transportul fluidelor energetice. Cu această nouă Linie de Acoperire, LIBERTY Tubular Products Galaţi va fi singurul producător din această zonă cu capacitatea de a realiza acest tip de produse tubulare de înaltă calitate. Dar marele avantaj comercial este că la Galaţi se va produce atât materia primă pentru fabricarea acestor ţevi, cât şi procesarea acestora în stadiul final pentru clienţii de pe teritoriul României, din Balcani şi din alte zone din Europa".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

27 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2693
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8647
Gram de aur (XAU)Gram de aur245.2878

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro