LIBRA INTERNET BANK, CU SPRIJINUL FEI: Plafon dublu pentru creditele în lei acordate IMM-urilor

M.A.I.
Bănci-Asigurări /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Fondul European de Investiţii (FEI) şi Libra Internet Bank îşi extind parteneriatul, în cadrul Programului "Iniţiativa pentru IMM-uri". Prin suplimentarea fondurilor, IMM-urile pot obţine în continuare, de la Libra Internet Bank, credite în lei la costuri avantajoase pentru finanţarea activităţii curente şi a investiţiilor, garantate 60% de către FEI, până la un plafon maxim de 402 milioane de lei, faţă de plafonul anterior de 202 milioane de lei, stabilit prin convenţia încheiată în anul 2017, transmite un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Programul "Iniţiativa pentru IMM-uri" susţine creşterea accesului la finanţare al companiilor, care beneficiază astfel de garanţii de la Fondul European de Investiţii, dar şi de o dobândă redusă.

Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank, a declarat: "Programele de garantare FEI reprezintă un instrument foarte bun prin care ne putem sprijini clienţii existenti şi, în acelasi timp, atrage clienţi noi, care doresc să se dezvolte şi nu o pot face din cauza costurilor de creditare sau a lipsei garanţiilor. În acest fel, putem realiza un parteneriat sustenabil între bancă şi clienţi".

Început în anul 2014, parteneriatul dintre Fondul European de Investiţii şi Libra Internet Bank continuă să se dezvolte. În acest moment, între cele două instituţii sunt în vigoare 8 convenţii de finanţare şi garantare pentru mai multe categorii de beneficiari din toate industriile, potrivit comunicatului citat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS