Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Licitaţia de Supercontemporană

D.I.
Lifestyle /

Licitaţia de Supercontemporană

O nouă formulă de abordare a pieţţei de artă pentru tinerii iubitori de frumos: 1/3/40/100, a casei de licitaţii dedicate artei contemporane tinere din Europa de Est, Lavacow.

Lavacow şi ale sale licitaţii de artă Supercontemporană, precum cea din data de 10 iulie, promovează trimestrial pe artişti tineri emergenţi, sub 40 de ani, de la care selectează lucrări semnificative, la preţuri de pornire foarte mici, majoritatea sub 500 de euro.

Practic, Lavacow ajută începutul, gândul bun al oricărui tânăr care vrea să îşi construiască o colecţie şi să testeze statutul de colecţionar, căruia îi plac provocările şi nu trebuie să aştepte mult timp pentru a se bucura de rezultatul creşterii valorii artistului şi, implicit, a lucrărilor de artă tânără achiziţionate. Lavacow încurajează colecţionismul în România, sprijinind tânăra generaţie de artişti şi de colecţionari.

Astfel, licitaţia online include 100 de lucrări ale unor artişti deja afirmaţţi: Mircea Cantor, Şerban Savu, Mircea Suciu, Dumitru Gorzo, Gheorghe Fikl, Gili Mocanu, Felix Aftene, Francisc Chiuariu, dar şi lucrări ale acelora care bat la poarta afirmării ca: Victor Fota, Cristina Gagiu, Liviu Mihaiu, Claudiu Ciobanu, Andrei Ciurdărescu, Alina Slimovschi, Mădălina Andronic şi mulţi alţii.(C)

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS