Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

LIDER PSD BIHOR: Eu nu cer nimănui să-şi depună demisia, este un act unilateral

I.I.
Politică /

Ioan Mang

Ioan Mang

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, spune că nu cere "nimănui demisia" întrucât acesta este un act unilateral, că este nevoie de un consens în PSD şi că partidul are nevoie de un Congres. El spune că e exclusă suspendarea sau excluderea lui Dăncilă.

Liderul PSD Bihor a afirmat, marţi seară, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD, că nu cere demisia lui Dăncilă.

"Nu cer nimănui să-şi depună demisia, vedem astăzi ce se întâmplă. (...) Nu putem da un astfel de vot, demisia este un act unilateral, dacă îşi dă demisia mergem pe o cale, dacă nu îşi dă demisia vedem ce facem, oricum trebuie un congres", a afirmat Mang.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Viorica Dăncilă să fie suspendată sau exclusă din PSD în situaţia în care nu demisionează ca urmare a eşecului, liderul PSD Bihor a răspuns: "Nu, asta e exclus".

Liderul PSD Bihor a precizat, răspunzând unor întrebări, că a participat la discuţia convocată luni de Marcel Ciolacu, unde s-a "discutat subiectul" demisiei în bloc din partea conducerii PSD, iar unii dintre cei din conducerea PSD ar fi de acord cu o demisie în bloc.

Acesta invocă ajungerea la un "consens" prin discuţii în cadrul PSD.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS