Abonament gratuit

LIDERI JUDEŢENI AI PSD:"Nu discutăm despre schimbarea din funcţie a preşedinţilor care au obţinut rezultate slabe în primul tur"

I.A.
Politică /

Şerban Valeca (Sursă foto: Twitter)

Şerban Valeca (Sursă foto: Twitter)

Mai mulţi lideri judeţeni ai PSD consideră că nu este cazul să se discute în partid, înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale, despre schimbarea din funcţie a preşedinţilor de filiale locale care au obţinut rezultate slabe la primul tur de scrutin, informează News.ro.

Liderul PSD Argeş, Şeban Valeca, susţine că situaţia preşedinţilor de organizaţii care nu au atins ţinta în ceea ce priveşte scorul electoral la primul tur al alegerilor prezidenţiale ar trebui luată în discuţie în cadrul partidului după al doilea tur de scrutin.

"Eu cred că după turul doi trebuie discutăm aceste lucruri. Deocamdată cred că trebuie să-i învăţăm şi pe ei (pe preşedinţii filialelor cu rezultate slabe n.r.) ce am făcut noi sau să-şi recunoască şi ei, că acum fiecare dacă îşi face o analiză corectă ştie că a făcut şi câte o greşeală sau ce nu a făcut şi trebuia să facă", a declarat Şerban Valeca marţi, înaintea şedinţei PSD.

La râdul său, liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, spune că, atât filiala pe care o conduce, cât şi toate filialele din Ardeal ale PSD nu şi-au îndeplinit ţinta propusă la aceste alegeri.

"Nu cred că vreun judeţ din Ardeal şi-a îndeplinit targetul. Asta însemană că avem cu toţii o problemă pe care trebuie să o explicăm mai bine, să căutăm soluţii astăzi, iar de mâine să ieşim la muncă, între oameni", a spus Zetea.

Acesta a precizat că, dacă se va decide schimbarea sa din funcţie, este dispus să renunţe la funcţie, dar nu crede că este cazul acum să se discute despre mandate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Zetea = Dragnea

    Aceeasi mustata, par si costum ma duc cu gindul la ala de Teleorman....ce exemplu de s fi alaturi de pasarica ranita....

    Stringeti rindurile pesedeii mamii voastre ca pina acuma ati dansat pe banii poporului cum a cintat mafiotul ala de la Rahova. Fi-v-ar mama pe pustii, fi-for dus la pirlit si altii cit or mai fi in ciuma rosie. 

    Stati linistiti , in turul doi va fi si mai rau.....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie