Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Lista nominalizărilor pentru Premiile Constantin Brâncoveanu, deschisă până în 28 august

T.T.
Companii /

Lista nominalizărilor pentru Premiile Constantin Brâncoveanu, deschisă până în 28 august

Fundaţia Alexandrion reaminteşte celor interesaţi că lista nominalizărilor pentru Premiile Constantin Brâncoveanu, ediţia a VI-a, 2019, va rămâne deschisă până la data de 28 august. Conform Regulamentului oficial al Premiilor, propunerile pot fi trimise către Fundaţie, urmând ca juriul să decidă câştigătorii.

Pentru a putea fi luată în considerare, fiecare propunere trebuie să fie însoţită de o argumentaţie profesională limitată la un text de maxim 2000 de caractere( maximum o pagină A4).

Categoriile pentru care se pot face nominalizările în acest an sunt: Muzică, Arhitectură, Arte Plastice, Istorie, Literatură, Teatru, Film, Ecomonie, Medicină. Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu 2019 va avea loc pe 1 octombrie, în incinta Ateneului Român.

În 2018, cea de-a V-a ediţie de la Bucureşti a Premiilor Constantin Brâncoveanu s-a desfăşurat sub semnul Centenarului Unirii din 1918, la Palatul Regal (Muzeul National de Artă al Romaniei). Premiile Constantin Brâncoveanu pentru Diaspora 2019 s-au desfăşurat la Paris în data de 28 mai 2019.

Fundaţia Alexandrion a fost înfiinţată ca urmare a numeroaselor activităţi sociale desfăşurate de firmele din cadrul Alexandrion Group. Astfel, proiectele de responsabilitate socială ale companiei au fost preluate şi au început să fie desfăşurate sub umbrela Fundaţiei Alexandrion de peste 20 de ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS