Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Liviu Dragnea depune plângere penală după alegeri

L.I.
Politică /

Liviu Dragnea depune plângere penală după alegeri

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea, a depus o plângere penală, după ce nu a putut să voteze la alegerile prezidenţiale. El acuză că dreptul i-a fost încălcat ilegal, relatează Digi24.

Dragnea a depus, prin intermediul avocatului său, o plângere la Parchetul Sectorului 5, în care acuză încălcarea dreptului la vot atât la primul tur de scrutin, cât şi la cel din 24 noiembrie pentru alegerea şefului statului .

În document, apărătorul lui Dragnea scrie că membrii secţiei de vot care au venit cu urna mobilă la penitenciar i-au spus acestuia că nu poate vota, deoarece în sistemul electronic al Autorităţii Electorale, în dreptul numelui său apare interdicţia exercitării drepturilor electorale.

Liviu Dragnea afirmă că instanţa de judecată i-a interzis doar dreptul de a candida, nu şi pe cel de a alege, drept urmare a fost oprit ilegal să îşi exprime intenţia de vot, potrivit sursei menţionate.

Fostul lider socio-democrat este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ce sa faci nene cind trebuie sa inghiti legile pe care tu le-ai scris ? Adica judecatorul a gresit cind a scris drepturile electorale ? Sau poate nu e corect formulata legea pe care tu ai aplicat-o cind ai vrut si cum ai vrut.

    Plingerea penala se duce direct la cosul de gunoi.  

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS