Lucian Georgescu - ambasadorul publicităţii autohtone la Portoroz

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 5 august 2004

Lucian Georgescu este, începînd din acest an, Ambasadorul României la Festivalul Noii Europe, Golden Drum de la Portoroz. După alegerea sa de două ori consecutiv ca membru în juriul Festivalului de Publicitate de la New York, Lucian Georgescu va reprezenta România şi publicitatea românească în Slovenia, în cea mai înaltă calitate oficială pe care Festivalul o conferă. Decizia a fost luată recent de Boardul Director al Festivalului Noii Europe. Pentru "Noua Europă", Golden Drum este cea mai importantă manifestare la nivel regional şi unul dintre cele mai importante de pe bătrînul continent.

Ca ambasador, Lucian Georgescu are misiunea să susţină prezenţa publicităţii româneşti în Slovenia, să asigure condiţii optime de participare în concurs pentru creaţiile româneşti şi să promoveze în România Golden Drum şi activităţile sale conexe printr-o mediatizare corespunzătoare. Nu în ultimul rînd, printre îndatoririle sale se numără şi sarcina organizării unei petreceri în stil pur românesc, cunoaşterea şi promovarea culturii româneşti şi încurajarea participării unui număr cît mai mare de agenţii şi lucrări în competiţie.

Lucian Georgescu, Chief Creative Officer gav-balkanski.proiect şi Ambasador al Festivalului Noii Europe în România, a declarat: "Anul trecut, România a obţinut cel mai bun scor din istoria participării sale la Golden Drum, locul patru la naţiuni şi locul trei ca agenţii individuale, prin D'Arcy. Aceasta a obţinut de altfel şi cel mai rîvnit premiu al festivalului «Toba de Aur» pentru cel mai bun spot TV. Dacă în 2003 austriecii nu ar fi intrat în luptă, România ar fi ocupat un loc pe podium şi ca naţiune cîştigătoare. Acesta trebuie să fie obiectivul nostru pentru acest an. Iată de ce îmi doresc ca un număr cît mai mare de români să vină la Portoroz pentru a încuraja România. Trebuie să fie ca prezenţa la un campionat de fotbal la care ne dorim din tot sufletul victoria echipei noastre, indiferent de cluburile din care provin participanţii".

Decizia Boardului Director de numire a lui Lucian Georgescu a avut în vedere reputaţia internaţională a creativului român, primul director de creaţie prezent în competiţie la Portoroz (1995), nominalizat în cîteva rînduri de Festival şi primul membru român al juriului Festivalului, premieră a anului 2003.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

01 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9148
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5152
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9264
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5638
Gram de aur (XAU)Gram de aur279.6982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro