Lucian Heiuş, validat în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi

F.D.
Miscellanea / 11 octombrie 2023

Lucian Heiuş, validat în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi

Lucian Heiuş, fostul şef al ANAF, a fost validat în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, cu 256 de voturi "pentru" şi 100 de voturi "contra" din partea plenului reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor. Al doilea vicepreşedinte al instituţiei este Ion Mocioalcă, care a obţinut 252 de voturi "pentru" şi 114 voturi "contra", relatează dcnews.ro.

Potrivit sursei citate, Parlamentul i-a validat pentru funcţiile de consilieri de conturi pe Eniko-Katalin Lacziko (251 de voturi "pentru", 115 de voturi "contra"), Carmen-Dorina Drăgan (252 de voturi "pentru", 114 de voturi "contra"), Ştefania Gabriella Ferencz (252 de voturi "pentru", 114 de voturi "contra") şi Aurelian Bădulescu (253 de voturi "pentru", 113 "contra").

"Astăzi am depus jurământul în calitate de Vicepreşedinte al Curţii de Conturi a României, în fata Preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor. În parcursul meu profesional am colaborat şi muncit, o lungă perioadă, alături de colega mea, deputatul Vetuţa Stănescu, preşedintele PNL - filiala Hunedoara.

Îi mulţumesc pentru sprijinul acordat! Le mulţumesc colegilor mei liberali alături de care am realizat multe proiecte în aceşti ani şi le doresc cât mai multe succes", a scris Lucian Heiuş, fostul şef al ANAf, pe contul său de Facebook.

Durata mandatului unui vicepreşedinte şi a unui consilier la Curtea de Conturi este de 9 ani, mandat care nu poate fi prelungit sau înnoit, potrivit Constituţiei României, arată sursa citată.

Lucian Heiuş este considerat unul dintre cei mai titraţi finanţişti din ţară şi cu o bogată experienţă în domeniu. A fost şef la ANAF în perioada mai 2022 - mai 2023, plecând de la vârful Fiscului prin demisie, scrie presa locală, mai precizează dcnews.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb