LUDOVIC ORBAN:"Aprobarea bugetului de stat a fost dovada trădării angajamentelor de către parlamentarii PNL"

S.B.
Politică / 23 decembrie 2021

"Aprobarea bugetului de stat a fost dovada trădării angajamentelor de către parlamentarii PNL"

Ludovic Orban a declarat că aprobarea bugetului de stat pentru anul 2022 este o dovada "trădării angajamentelor de către parlamentarii PNL". El a adăugat că acest lucru a fost demonstrat şi prin votul de respingere dat pe amendamentele Forţei Dreptei, informează news.ro.

"Aprobarea bugetului de stat a fost dovada trădării angajamentelor de către parlamentarii PNL. Este un fapt demonstrat prin votul de respingere a amendamentelor Forţei Dreptei, care au fost depuse tocmai pentru a fi consecvenţi cu promisiunile făcute în numele PNL. Foştii noştri colegi au întors spatele fermierilor, fiind complet dezinteresaţi de investiţiile în sistemele de irigaţii. Aceasta este principala revendicare a agricultorilor pentru că este tocmai ceea ce ar proteja fermierii de capriciile vremii, ar creşte producţia şi ar aduce mai multe produse româneşti pe mesele românilor", a scris Ludovic Orban, joi pe Facebook.

El a mai spus că aleşii PNL "au trădat promisiunile făcute mediului de afaceri şi IMM-urilor româneşti, care au nevoie de sprijin pentru capital de investiţii în contextul pandemiei, pentru a-şi dezvolta afacerile şi pentru a genera mai multe locuri de muncă bine plătite în România".

"Au abandonat comunităţile locale, care au nevoie de proiecte de investiţii în reţele de apă, canalizare şi gaze, pentru a îndeplini un standard minimal de civilizaţie. Gazul românesc în casele românilor, pe care toţi liderii PNL l-au promis, a fost tratat cu nepăsare. Din păcate, parlamentarii PNL au votat cu ochii închişi bugetul făcut de PSD, refuzând să voteze amendamentele propuse de noi (conforme cu angajamentele electorale ale PNL) şi care ar fi trecut dacă parlamentarii PNL ar fi votat favorabil", a completat Orban.

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, în plenul reunit de joi, proiectul de buget pentru anul 2022 şi proiectul de buget al asigurărilor sociale pentru anul 2022. Proiectul de lege al bugetului pe anul 2022 a fost adoptat cu 294 de voturi "pentru" şi 120 "împotrivă". De asemenea, proiectul de lege privind bugetul asigurărilor sociale pentru anul 2022 a fost adoptat cu 291 de voturi "pentru" şi 119 "contra".

USR va ataca la Curtea Constituţională legea bugetului de stat pentru 2022, iar printre motivele care vor fi invocate în sesizarea de constituţionalitate se numără şi faptul că bugetul pentru 2022 a fost adoptat de către Parlament fără ca legea plafoanelor să fie adoptată şi cu alocări către ministere care nu au încă hotărârile de Guvern de înfiinţare sau reorganizare.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Da ,dle Orban, adevărat ce spuneți dar nu voi uita niciodată că ați vrut să dați pensii speciale pentru primari! Așa ceva nu se uită în veci deși aveam o anumită simpatie pentru D-voastra!

    1. MARS la COTET _ EXPIRATULE.!

    Un politruc de duzina ca toți frații lui din PSDNL...

    1. Un poliruc ceva mai bleg fata de jegurile de politruci usr.

      Mare BULA, acum arde de grija agricultorilor ,pe care i-a neglijat timp de 2 ani.I sa RIDICAT simtu raspunderii, liberal, fiind,nu am cuvinte sa-mi exprim dezamegirea fata de el dar,si fata de cei ce se numesc ,dar nu sut,liberali.O sleahta de vagabonzi.Se invart in morminte cei ce au creat RomaNIA MODERNA.Rusine sa va fie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9423
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8107
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8196
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.1764

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro