Abonament gratuit

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare eficiente

D.F.
Politică /

Guvernul va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare eficiente

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat preşedintele PNL şi premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal, care se desfăşoară astăzi la Sala Polivalentă din Bucureşti.

"Partidul Naţional Liberal, în ciuda minciunilor gogonate pe care le susţine PSD-ul în fiecare zi, are grijă de comunităţile locale şi Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile pe care le vor dezvolta comunităţile locale. PNL nu va mai descentraliza nicio atribuţie fără resursele necesare pentru realizarea în condiţii de eficienţă şi calitate a acestor atribuţii şi servicii", a spus Orban.

El a afirmat că vrea ca primarii liberali să câştige alegerile locale "la o diferenţă la care nu se aşteaptă nimeni".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. HAI SICTIR MAHALAGIOIULE TU EȘTI DISPERAT SA FACI ROST DE BANI FLAMINDULE SA I DAI ÎNAPOI CU DOBINDA LUI WEBER, TIMMERMANS ȘI LISTA E LUNGA CARE ȚI AU DAT CA SA CUMPERI CITI A POLITRUCI CA ȘI TINE CA SA VOTEZE MOȚIUNEA DE CENZURA. EȘTI ÎN STARE SA O VINZI PE ȚIGANCĂ, VRĂJITOAREA DE MÂȚĂ CA SA TE COCOTI ÎN FRUNTE GUVERNULUI CUM A FĂCUT ȘEFUL TĂU CARE NU DA 2 BANI PE TINE(SUGALAUL, BULANGIUL, POPONARUL IOHANES) PENTRU A ÎL ARE PE INSOLVENT UL,ISTERICUL CARE ÎL FACE FERICIT ȘI ÎL INNEACA BINE RAREȘ BOGDAN. AI SA VEZI CE AI SA ȚI O EI SAPTAMINA VIITOARE CIND IAR O SA NE O SUGI BOARFO. SOMERULE DE LUX CARE NU AI CARTE DE MUNCA ȘI TRĂIEȘTI DIN PROSTITUȚIE TU CREZI CA DAI OAMENI AFARA CARE AU FAMILII, COPII CA DAȚI PLĂTEȘTI DATORIA TA FĂCUT DIN PROSTITUȚIE, NIMENI NU ÎȚI VA DA BOTUL DE INVESTITURA MARE FRIPTE. LA MUNCA CU TINE MIZERABILULE, JEGULE, GUNOIULE.

    1. Vadim, tu ești? Iar nu ți-ai luat medicamentele?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie