Ludovic Orban: "Soluţia pentru Primăria Constanţa este evident candidatul ADU, Stelian Ion"

R.S.
Politică / 5 aprilie

Ludovic Orban: "Soluţia pentru Primăria Constanţa este evident candidatul ADU, Stelian Ion"

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat astăzi, la Constanţa, că Alianţa Dreapta Unită (ADU) - Forţa Dreptei, USR şi PMP - reprezintă alternativa "democratică, profesionistă şi onestă" la "mizeria" care se află în prezent în fruntea statului român, potrivit Agerpres.

Conform lui Orban, în jurul nucleului ADU se pot aduna toţi nemulţumiţii de felul în care fac politică şi conduc ţara PSD şi PNL.

"Am reuşit să încheiem negocierile pentru alegerile locale în cadrul Alianţei Dreapta Unită şi am reuşit aproape peste tot să găsim cele mai bune soluţii pentru a merge împreună la aceste alegeri, pentru că este nevoie ca de aer de o alternativă democratică, o alternativă profesionistă, o alternativă onestă, la mizeria care se află astăzi în fruntea statului român. Această alternativă nu poate fi decât Alianţa Dreapta Unită, nu poate fi decât nucleul format de aceste trei partide care vor permite unei majorităţi zdrobitoare din societatea românească, care este nemulţumită de modul în care fac politică PSD şi PNL, de modul în care conduc România PSD şi PNL... În jurul acestui nucleu se poate aduna toată partea sănătoasă din societatea românească, care să le spună 'nu' acestor satrapi, acestor oameni care şi-au bătut joc de votul pe care l-au primit în 2020, acestor oameni care nu fac altceva decât să plănuiască cum să rămână la putere şi care nu mai dau două cepe degerate pe ceea ce simt, gândesc şi îşi doresc oamenii", a afirmat Orban, într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

El a subliniat că soluţia pentru Primăria Constanţa este candidatul ADU, Stelian Ion. "Soluţia pentru Constanţa este evident Stelian Ion, candidatul Alianţei Dreapta Unită, pe care personal îl susţin şi am încrederea că va face ceea ce promite", a spus liderul Forţa Dreptei. Stelian Ion a declarat, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că Alianţa Dreapta Unită este singura formaţiune politică cu viziune de dreapta care contează, relatează sursa citată.

"În afară de aceste trei partide care formăm Alianţa Dreapta Unită, nu mai există un partid care are viziune de dreapta, un partid sau o forţă politică care să conteze. Partidul Naţional Liberal, din păcate, s-a lipit de PSD într-o strânsoare de şarpe, din care nu mai scapă, e sufocat de interesele de tot felul, în general interese băneşti care dictează politica. Nu mai sprijină antreprenorii, nu mai sprijină oamenii de afaceri, nu mai sprijină mediul privat din care îşi duce ţara asta mai departe proiectele, pentru că fără acest mediu privat nu poţi forma un buget, fără veniturile venite din mediul privat nu poţi duce ţara înainte", a susţinut reprezentantul USR, transmite Agerpres.

Preşedintele USR Constanţa, deputatul Stelian Ion, a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa şi liderul judeţean al PMP, Claudiu Palaz, candidatul ADU la Consiliul Judeţean Constanţa. Stelian Ion, deputat USR din 2016, a candidat pentru Primăria Constanţa şi la alegerile din anul 2020, ieşind pe locul doi ca număr de voturi, după liberalul Vergil Chiţac, care a obţinut circa 4.000 de voturi în plus. În decembrie 2020 a fost numit ministru al Justiţiei în Guvernul Florin Cîţu, funcţie deţinută câteva luni. Candidatul ADU la şefia CJ Constanţa, liderul judeţean al PMP, Claudiu Palaz, a fost prefect al judeţului Constanţa în perioada 2009 - 2012 şi vicepreşedinte al CJ între anii 2016 şi 2020, infomează sursa precizată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Horia susținut de PSD... ala de la ANPC cu puiul vopsit?

    Dl contraamiral susținut de PNL... cel care a bulversat tot orașul cu parcările și si-a bătut joc de plaja din Mamaia?  

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9748
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5777
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0370
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8147
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4834

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ccib.ro
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb