Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

LUDOVIC ORBAN: Sunt încrezător că partenerii noştrii vor susţine Guvernul

D.V.
Politică /

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Premierul desemnat, Ludovic Orban, susţine că este "încrezător" că Guvernul va fi votat, pentru că, altfel, Viorica Dăncilă ar rămâne "la putere". "Suntem deschişi la un dialog, la găsirea celor mai bune soluţii, pentru ca România să aibă un guvern eficient, care să aibă majoritate parlamentară şi care să facă ceva eficient pentru România", a afirmat premierul desemnat.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, înaintea intrării la negocieri cu reprezentanţii PMP că este încrezător.

"Sunt încrezător că partenerii vor susţine Guvernul pentru că, altfel, rămâne la putere Viorica Dăncilă", a declarat Orban.

Acesta afirmă că a colaborat cu mulţi dintre reprezentanţii partidelor care au votat moţiunea, încă de la debutul legislaturii.

"Cu ceilalţi, colaborăm pe o bucată de timp, timp în care am văzut cine suntem şi ce putem", a mai spus Orban care a adăugat că PNL îşi asumă răspunderea.

"Am anunţat acest lucru încă de la debutul procedurilor şi negocierilor pentru moţiunea de cenzură, am făcut ceea ce am spus, există un premier desemnat de preşedintele României şi sincer nu vreau să văd nicio piedică peste care să nu putem trece", a mai spus Orban.

Acesta a refuzat să ofere detalii despre portofolii şi miniştrii, precizând că este prematur.

"Este prematură orice întrebare legată de prezenţa în guvern. Noi acum ne aşezăm la masa discuţiilor la masa oficială. (...) Suntem deschişi la un dialog, la găsirea celor mai bune soluţii, pentru ca România să aibă un guvern eficient, care să aibă majoritate parlamentară şi care să facă ceva eficient pentru România. De asemenea, pentru a elibera cât mai rapid sediul Guvernului, sediile ministerelor de cei care se află la butoane, de cei care au fost demişi prin moţiune de cenzură şi care dau ţeapă după ţeapă şi care crează probleme grave pentru viitorul guvern", a mai spus Orban.

Orban a mai spus că vor fi două runde de negocieri.

"Sunt optimist", a conchis Orban.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS