Luptele au intrat în circuitul organizării de competiţii internaţionale

O.D.
Sport / 21 iunie 2022

Luptele au intrat în circuitul organizării de competiţii internaţionale

România a încheiat Campionatele Europene de lupte Under-17, cu patru medalii, două de aur, una de argint şi una de bronz.

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte (FRL), Răzvan Pîrcălabu, a declarat că organizarea Campionatele Europene U17, desfăşurate în perioada 13-19 iunie la Sala Polivalentă din Bucureşti, a fost un succes: "Dragi sportivi, antrenori, colegi şi iubitori ai luptelor. Ieri au plecat ultimele delegaţii oficiale care au participat la Campionatele Europene U17 Bucureşti, şi vă pot spune cu încredere că absolut toţi participanţii la acest eveniment au rămas cu amintiri plăcute despre ce înseamnă respectul şi ospitalitatea românească. Fără să fiu considerat lipsit de modestie, vă spun că această competiţie a fost un succes garantat, o realizare imensă pentru FRL şi luptele româneşti, iar acest lucru trebuie să dea şi mai multă încredere tinerilor noştri performeri şi de ce nu, chiar românilor de pretutindeni. A fost o săptămâna cu meciuri frumoase şi încrâncenate în Sala Polivalentă din Bucureşti, o săptămână în care am arătat oaspeţilor noştri că suntem printre cei mai buni organizatori din Europa, reuşind să ridicăm la un alt nivel, în faţa Federaţiei Mondiale, acest eveniment pentru grupa lui de vârstă. Vreau să le mulţumesc tuturor: echipei FRL, voluntarilor, partenerilor, sponsorilor, Ministerului Sporturilor, conducerii şi personalului Sălii Polivalente şi nu în ultimul rând sportivilor şi antrenorilor, dar şi celor care ne-au onorat cu prezenta pe tot parcursul acestui Campionat European".

Medalii de aur au câştigat Gabriel Eduardo Stan, la cat. 92 kg, greco-romane, şi Sabina Nicoleta Petrache, la cat. 61 kg, Alexandra Voiculescu a obţinut argintul la cat. 46 kg, iar Bianca Mariana Iancău a luat bronz la cat. 40 kg.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb