Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Magazinele Auchan trec pe un program de funcţionare zilnică 08:00-21:00

A.M.
Companii /

Magazinele Auchan trec pe un program de funcţionare zilnică 08:00-21:00

Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, precum şi magazinele de proximitate MyAuchan clasice vor fi deschise pentru clienţi, începând de azi, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 08:00 la 21:00. Excepţie fac Auchan Cotroceni, care are un program zilnic între orele 08:00-20:00, şi supermarketul Auchan Obor, care de luni până sâmbătă este deschis de la 08:00-21:00, iar duminica în intervalul 08:00-18:00, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, magazinele MyAuchan din staţiile Petrom rămân deschise non-stop.

Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România, a declarat: "Pentru că suntem o companie responsabilă, din respect pentru angajaţii şi colaboratorii noştri, am decis săînchidem cu o oră mai devreme, astfel încât aceştia să ajungă la familiile lor până la ora 22:00, în contextul noilor recomandări şi prevederi impuse de Ordonanţa Militară nr. 2. Astfel, noul program de funcţionare al magazinelor Auchan devine 08:00-21:00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienţi - 13 ore pe zi. Invităm românii să adopte şi ei acest program responsabil şi mai precaut de cumpărături şi să se informeze cu regularitate de pe www.auchan.ro, unde pot consulta şi toate măsurile din planul extins de protecţie pe care Auchan le-a pus în aplicare în ultimele săptămâni pentru clienţi şi colaboratori".

Totodată, începând de marţi, tot pentru a se conforma mai bine recomandărilor Ordonanţei Militare nr. 2, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienţi pe toate rutele, cu excepţiaoraşelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.

Potrivit companiei, aceste modificări vin în completarea măsurilor de siguranţă deja implementate în magazinele Auchan, prin care se prioritizează siguranţa angajaţilor şi a clienţilor. Reamintim căîn 21 martie 2020 au fost stabilite o serie de recomandări şi măsuri prin Ordonanţa Militară nr. 2 cu privire la circulaţia persoanelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie