Mai mult de 3000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP Timişoara

S.B.
Comunicate de presă / 18 octombrie 2022

Mai mult de 3000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP Timişoara

Catalyst Solutions organizează în format fizic Angajatori de TOP Timişoara.

Cel mai mare târg de joburi revine între 28-29 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (C.R.A.F.T.). Peste 3000 de joburi îi aşteaptă, atât pe candidaţii cu experienţă, cât şi pe cei la început de carieră. 63% dintre cele mai renumite companii au adoptat în ultimele 6 luni sistemul de lucru hybrid, cu 2-3 zile pe săptămână la birou. În acelaşi timp, un număr semnificativ de companii şi-au digitalizat procesul de recrutare şi integrare al angajaţilor. Accesul la eveniment este gratuit şi se face pe baza CV-ului Barcode, descărcat de pe site-ul Hipo.ro.

Între 28 şi 29 octombrie, cel mai mare târg de joburi, Angajatori de TOP Timişoara, reuneşte la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (C.R.A.F.T.) 60 dintre cele mai renumite companii din Banat şi nu numai. În cadrul acestei ediţii, va fi un total estimat de peste 3000 de joburi disponibile pentru tinerii la început de carieră şi pentru profesionişti. Raportat la anul 2021, peste 60% dintre companiile participante la Angajatori de TOP Timişoara oferă mai multe oportunităţi de angajare. Cu atât mai mult, şansele pentru tinerii la început de carieră să-şi găsească primul job la această ediţie devin mai mari.

"Împărtăşim pasiunea noastră pentru tehnologie şi mobilitate cu numeroşi colegi din întreaga lume. Ne încurajăm angajaţii să îşi creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcţionale şi alte culturi. Vitesco Technologies îi susţine pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare atât în domeniul lor de activitate, cât şi în alte domenii de interes pentru ei. De asemenea, toţi angajaţii pot opta pentru ore de lucru flexibile, program part-time şi mod de lucru full-remote cât timp acest lucru este compatibil cu responsabilităţile lor." Alexandra Adochiei, Employer Branding Coordinator @Vitesco Technologies.

Echipa Angajatori de TOP derulează Analiza Pieţei Muncii Hipo.ro în perioada septembrie - octombrie 2022. Scopul acestei cercetări este de a studia situaţia actuală a poziţiilor deschise de companii, atât pentru juniori, cât şi pentru profesionişti. Din totalul anunţurilor de joburi din Timişoara, 50% sunt anunţuri de joburi în format fizic (on-site), iar 54%, joburi remote şi hybrid. Angajatori de TOP Timişoara le oferă acces celor în căutarea unui loc de muncă la o gamă variată de domenii şi programe de lucru oferite de companii. Indiferent de nivelul de exeperienţă profesională, consilierii în carieră vin în ajutorul participanţilor cu:

Sfaturi pentru CV

Tips & Tricks pentru interviu

Îndrumare pentru reconversii profesionale

Tehnici prin care candidaţii îşi vor putea pune în valoare calităţile la locul de muncă

În urma sondajului realizat în rândul companiilor participante la eveniment, reies principalele tendinţe din piaţa muncii actuală. 63% dintre cele mai renumite companii au ales să lucreze hybrid în ultimele 6 luni, cu 2-3 zile pe săptămână la birou. După doi ani de lucru remote, angajaţii simt nevoia de reconectare cu echipele. Networkingul faţă în faţă devine din ce în ce mai mult o prioritate. Tocmai din acest motiv, Angajatori de TOP Timişoara revine în format fizic, pentru a readuce printre candidaţi atmosfera de eveniment. În acelaşi timp, efectele pandemiei se remarcă şi în digitalizarea proceselor de recrutare. În proporţie de 30%, companiile participante la eveniment au adoptat un software pentru integrarea noilor candidaţi.

"Se pare că schimbările din ultimii ani lasă în urmă şi efecte pozitive, din punct de vedere al inovaţiilor aduse de experţii în IT. În ultimul timp, există o tendinţă tot mai mare în rândul companiilor, inclusiv al celor participante la Angajatori de TOP, să-şi digitalizeze întregul sistem de recrutare: de la gestionarea organigramei printr-o aplicaţie, până la adoptarea unui software de integrare a noilor angajaţi. Peste 60% dintre companiile participante la eveniment au mai multe poziţii deschise decât în 2021. Cu atât mai mult, un sistem digitalizat devine util pentru gestionarea lor. Astfel, nu doar workshopurile Tech vin cu noutăţi din domeniu, ci şi companiile participante la târg. Toamna aceasta, cel mai scurt drum de la candidat la angajat este printr-o vizită la Angajatori de TOP Timişoara!" Dragoş Gheban, Managing Partner @Hipo.ro.

Printre companiile care vor fi prezente la C.R.A.F.T., se numără: Adient, Akwel Automotive, ATOSS Software, Auchan Romania, B.Braun, Banca Transilvania, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC Romania, Concentrix Romania, Continental, Decathlon Romania, Deltatel, DRAXLMAIER Group, Dynata, Elbromplast, Elektrobit Automotive Romania, Everience, FEV ECE Automotive, Filtration Group, Flex, FNT Software, Genpact, Hamilton, HELLA Romania, Heraeus Electronics, Huf Romania, IKEA Timişoara, Infosys Romania, InSites Consulting, Joyson Safety, KFC, Kimball Electronics, KYOCERA AVX Components, Linde Global Services Romania, Mahle, Marquardt, Mondial SA parte a grupului Villeroy & Boch., MPH - A Porsche Company, NTT Data Romania, Peek & Cloppenburg, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank, RapidSolution Software, Saguaro Technology, Smithfield Romania, Spyrosoft, Superbet, The Access Group, The Smart Cube, Valeo Lighting Injection, Veeam Software, Visteon Romania, Vitesco Technologies, Walter Group, Webasto, Yazaki Component Technology, ZF Group.

Participarea la Angajatori de TOP Timişoara este gratuită, în baza CV-ului de pe Hipo.ro. Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul www.hipo.ro, unde îşi creează un CV şi pe care îl pot descărca prin versiunea "Barcode", urmând să se prezinte cu acesta la C.R.A.F.T. Această opţiune nu doar că le va permite candidaţilor accesul în locaţia evenimentului, ci este şi modalitatea de a-şi lăsa CV-ul la cât mai multe standuri ale companiilor. Pe baza unei singure scanări a codului, angajatorii vor putea accesa mai uşor datele de contact şi experienţa candidatului, direct din contul lor de angajator, pe www.hipo.ro. Candadaţii care se înscriu la eveniment intră automat în tragerea la sorţi şi pot câştiga un smartwatch de ultimă generaţie.

APA NOVA
hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6687
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1404
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8125
Gram de aur (XAU)Gram de aur357.7647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb