Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Majoratul lui Moş Crăciun la ziarul "BURSA"

E.O.
Ziarul BURSA #Media-Advertising /

Majoratul lui Moş Crăciun la ziarul "BURSA"

Viscolul şi zăpada de la finalul săptămânii trecute nu i-a împiedicat pe micuţii din zona Popa Tatu să vină şi să-l îmbrăţişeze pe Moş Crăciun, care a venit, ca în fiecare an, cu tolba plină de dulciuri şi jucării pentru peste 150 de copii vecini cu ziarul "BURSA".

Pentru a 18-a oară, Moşul i-a ţinut încântat pe micuţi pe genunchii lui, le-a ascultat cu drag poeziile, a cântat şi a râs cu ei, iar aceştia, cu emoţii în glasurile zglobii şi cu obrajii îmbujoraţi, au învăluit atmosfera în vraja copilăriei.

Crăciuniţele şi spiriduşii de la ziarul "BURSA", care, pe ritm de colind, au lucrat toată săptămâna trecută în "Atelierul lui Moş Crăciun", au pregătit şi oferit sute de pachete cu dulciuri, sucuri, lactate, haine şi jucării Asociaţiei "Mamă, Alinare, Mângâiere, Emoţie" (M.A.M.E.), Centrului de plasament "Sfântul Iosif", Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice "Sf. Ana" şi Complexului Social de Servicii "Odăi".

Copiii şi vârstinicii din aceste locaţii i-au primit pe spiriduşii şi crăciuniţele Moşului cu braţele larg deschise, cu lacrimi de bucurie, cu poezii şi colinde.

Şi anul acesta, Moş Crăciun ne-a reamintit ce frumos este să oferi şi ce mult înseamnă să fii răsplătit cu zâmbete pure şi cu braţe întinse.

Pe lângă darurile sale, Moşul ne-a lăsat şi câteva sfaturi, povăţuindu-ne să ne păstrăm sufletele curate, să iubim şi să dăruim, să iertăm, să fim buni şi să nu uităm să fim copii.

"Atelierul lui Moş Crăciun" este o campanie tradiţională a ziarului "BURSA", desfăşurată prin Asociaţia HESTIA, campanie care aminteşte că sărbătoarea Crăciunului înseamnă linişte şi pace în sânul familiei şi prietenilor.

Pentru stropul de lumină adus copiilor şi vârstinicilor menţionaţi mai sus, mulţumim elfilor noştri, care au contribuit la "Atelierul lui Moş Crăciun" deschis la ziarul BURSA": ALKA, ALPHA BANK, BOROMIR, BUNĂTĂRIE, CALIPSO, CORNELIUS, CROCO, DANONE, EDITURA RAO, ERFI KIDS, EXXON MOBIL, GEROCOSSEN, LACTAG, LACTATE BRADET, LEMET, MARIONNAUD, MC DONALD'S, MELINI FRUTTA, NESPRESSO, OPERA, PAPIONETTE, ROMSILVA, ROPHARMA, TIPĂRITE.RO, TRANSYLVANIAN BUFFALO, TYMBARK, WEPACK.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Fericirea consta in a face cat mai multi oameni fericiti!

    Mare Fericire este sa nu uiti sa fii copil! 

    An de an, de Craciun, vad in fotografii o multime de copilasi fericiti sa se intalneasca cu Mosul la Bursa, unde se pare ca primesc daruri foarte bogate. Bravo Bursa! La multi ani! Sa va dea Dumnezeu sanatate sa puteti face asta mereu!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS