ICT

MAM Bricolaj vrea să cumpere două terenuri, cu 1,35 milioane euro

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 februarie

MAM Bricolaj vrea să cumpere două terenuri, cu 1,35 milioane euro

Acţionarii MAM Bricolaj (MAM) sunt convocaţi, în data de 16 martie, în vederea aprobării achiziţionării de către companie a două terenuri şi construcţiile aferente, contra sumei de 1,35 milioane de euro, conform unui contract perfectat la finele lunii octombrie a anului trecut, se arată într-un raport al retailerului de materiale de construcţii publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Terenurile sunt situate în Bucureşti, Prelungirea Ghencea, şi au o suprafaţă totală de 3.416 metri pătraţi.

Tot la adunarea din 16 martie, acţionarilor retailerului de materiale de construcţii li se va supune la vot confirmarea cesiunii de părţi sociale ale Geomam Pal Grup, prin achiziţia integrală a acestora de către MAM Bricolaj, contra sumei de 0,824 milioane de lei, cum a fost perfectat prin contractul din septembrie 2020. De asemenea, acţionarilor MAM li se va supune la vot operarea unor modificări ale Actului Constituitiv al companiei.

Data de referinţă, cea care defineşte acţionarii care au dreptul să participe la adunare este 4 martie.

Acţiunile MAM Bricolaj au debutat în piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în data de 21 ianuarie 2021, încheind prima zi de tranzacţionare la preţul de 30,6 lei. Ieri, la ora 16:00, titlurile MAM se tranzacţionau la 35,6 lei, echivalentul unei creşteri de 16,3%. În toamna anului trecut, compania a derulat un plasament privat prin care a vândut 423.000 de acţiuni noi, echivalentul a 25% din numărul de titluri actuale, la preţul de 20 lei/titlu.

Pentru primele nouă luni ale anului trecut, MAM Bricolaj a obţinut o cifră de afaceri de 27,24 milioane de lei, cu circa 39% peste cea din intervalul ianuarie-septembrie 2019, în timp ce profitul net s-a ridicat la aproape 2,84 milioane lei, de peste trei ori mai mare faţă de cel din aceeaşi perioadă de raportare, reiese din datele memorandum-ului de listare întocmit de Tradeville.

Înainte de intrarea titlurilor MAM la tranzacţionare, Cristian Găvan avea 67,51% din acţiunile societăţii, iar Petruţa - Puica Găvan 7,5% din titluri.

În prezent, compania operează două magazine în Bucureşti şi un magazin online. MAM Bricolaj a fost înfiinţată în 2011 şi are ca principale direcţii de business comercializarea de materiale şi accesorii de mobilă si produse conexe, bricolaj în mobilă şi oferirea de servicii de proiectare în mobilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro