Managementul de proiect, o necesitate pentru funcţionarea eficientă a administraţiei publice centrale şi locale

F.D.
Miscellanea / 6 octombrie

Managementul de proiect, o necesitate pentru funcţionarea eficientă a administraţiei publice centrale şi locale

Managementul de proiect este o necesitate pentru ca administraţia publică să funcţioneze eficient, sunt de părere specialiştii în domeniu,împreună cu reprezentanţii guvernamentali şi cel academic, aflaţi la dezbaterea aniversară "I am Romanian PM", organizată cu ocazia împlinirii a două decenii de activitate a PMI Romania Chapter, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Este un moment esenţial în care să se pună bazele parteneriatului între mediul privat şi cel public. Obiectivele private şi cele publice sunt comune, motiv pentru care, cred că trebuie să avem încredere reciprocă şi să susţinem proiectele şi implementarea lor corespunzătoare de către profesionişti, pentru a avea cele mai bune rezultate. Pentru eficientizarea administraţiei publice este obligatoriu de implementat managementul de proiect cu rezultate concrete şi termene clare de finalizare", a declarat Oana Ţoiu, deputat, membru al Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială.

La rândul său, George Tuţă, deputat, membru al Comisiei pentru industrii şi servicii, consideră că "o astfel de dezbatere publică este binevenită întrucât esenţa îmbunătăţirii o reprezintă dialogul constant între toţi factorii implicaţi".

Potrivit sursei citate, în cadrul dezbaterilor privind rolul educaţiei în formarea managerilor de proiecte, specialiştii consideră că mediul guvernamental, cel privat şi academic trebuie să înţeleagă că doar împreună pot construi iniţiative sistemice pentru a eficientiza rapid administraţia publică centrală şi locală, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro