Crypto

MANAGER MARIUS NASTA:"Avem angajat un pompier, dar este în concediu de şase luni"

A.P.
Miscellanea / 22 februarie

"Avem angajat un pompier, dar este în concediu de şase luni"

Managerul Institutului Marius Nasta Beatrice Mahler a menţionat, referindu-se la incidentul de duminică seară, când a fost alertă de incendiu la secţia ATI externă a spitalului, că în cadrul instituţiei este angajat un pompier, dar acesta este în concediu de şase luni, potrivit News.

"Concedii medicale, întrerupte cu concedii de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituţie publică în care personalul nu vrea să lucreze şi în care tu, manager, şi echipa de management vrea să facă şi are de făcut treabă cu persoane care nu vor şi nu se implică în activitatea unui spital. Iar aceste persoane sunt foarte greu de sancţionat. Cu siguranţă e nevoie de o reevaluare a legislaţiei în acest sens pentru că dacă vrei să faci treabă şi dacă vrei să te implici, trebuie să fii prezent", a transmis Beatrice Mahler.

Un incendiu a fost anunţat duminică seară la secţia mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, unde erau internaţi şapte pacienţi. Conform IGSU, un ventilator extern a scos fum şi mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat la unitatea medicală. Pacienţii, ventilaţi non invaziv, însă "cu forme severe" ale COVID-19, au fost transferaţi în spitalul.

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că a fost un incident minor, dar că a fost o "sperietură mare", că pacienţii sunt cu toţii în regulă, iar viaţa lor nu a fost pusă în pericol.

Reprezentanţii ISU au afirmat că în habitaclu, unde erau pacienţii nu a pătruns "nici abur, nici fum".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Doamna "manager" din nou dezinformeaza (ca sa ma exprim elegant) dupa ce a afirmat ca a scos la concurs posturi de asistent medical dar nu a candidat nimeni, fara a preciza ca posturile scoase la concurs erau temporare, respectiv doar pentru 6 luni. Acum o intreb pe doamna "manager" cum poate fi asigurată apararea impotriva incendiilor 24h din 24h la un spital din Bucuresti doar cu un singur pompier?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro