Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Mandachi Hotel&Spa va sta la dispoziţia personalului medical aflat în carantină în urma expunerii la coronavirus

M.A.
Companii /

Ştefan Mandachi (Sursă foto: Facebook)

Ştefan Mandachi (Sursă foto: Facebook)

Omul de afaceri din Suceava, Ştefan Mandachi anunţă că va pune, gratuit, Mandachi Hotel&Spa la dispoziţia personalului medical şi a voluntarilor care au interacţionat cu bolnavi sau suspecţi de infectare cu noul coronavirus, la Spitalul Judeţean Suceava sau în incinta oicăror alte unităţi spitaliceşti din oraşele şi comunele situate în vecinătatea municipiului Suceava, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, hotelul va fi disponibil imediat ce se va obţine avizul din partea Direcţiei de Sănătate Publică, atât personalului medical, cât şi voluntarilor care s-au ocupat de pacienţi afectaţi de COVID-19, precum şi poliţştii, jandarmii şi cadrele militare care au interacţionat cu cetăţenii suspectaţi că ar fi contaminaţi cu acest virus vor avea nevoie de un spaţiu de izolare, pentru a nu-şi pune în pericol familiile.

Ştefan Mandachi a declarat: "Fac un apel către toţi producătorii de măşti de protecţie care sunt gata să le confecţioneze în cel mai scurt timp şi să le doneze spitalelor. În incinta Magnificus Plaza, care are 1.500 mp, aceştia vor putea instala câteva sute de maşini şi vor putea lucra în cele mai bune condiţii pe care noi le putea crea în această perioadă".

Hotelul inaugurat de Ştefan Mandachi în 2018 ocupă o suprafaţă de 7.000 mp, are 90 de camera şi un salon de evenimente, Magnificus Plaza, iar toate aceste spaţii vor fi puse atât la dispoziţia persoanelor aflate în prima linie de luptă cu noul coronavirus care vor trebui să intre în carantină, cât şi tuturor antreprenorilor care vor să îşi ofere sprijinul prin confecţionarea de măşti medicale.

"Este important ca noi, toţi cei din mediul privat, să fim uniţi şi să ajutăm cu tot ceea ce putem autorităţile în această situaţie neobişnuită, care ne pune pe toţi la încercare. As dori să precizez că nu consider gestul meu ca fiind unul special, că nu îl fac pentru că urmăresc vreun beneficiu de imagine şi nici nu încasez vreo subvenţie pentru carantină din partea statului. Am decis să fac public acest demers, în primul rând pentru ca oamenii din Suceava şi din zonele limitrofe să ştie unde pot să vină în această perioadă foarte grea, în care nu au unde sta pentru a nu-şi supune familiile unui potenţial risc. Un al doilea motiv este nevoia de a găsi producători de măşti medicale de care este atât de mare nevoie şi cărora le ofer un spaţiu de lucru. Depinde de noi toţi să ne solidarizăm şi să ajutăm pe cât putem atât victimele acestui virus cât şi pe toţi cei care, în mod eroic, îşi riscă viaţa pentru a face bine", a mai punctat antreprenorul sucevean.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Este rusions ce face Nea Gibounl acesta, Mandachi-Balamuc.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. De ce? Nu mă așteptam la un comentariu negativ. Chiar credeam că e un lucru bun ce face. De ce afirmi că nu e?

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS