Mandate de urmărire internaţională pe numele propagandiştilor Moscovei

Mandate de urmărire internaţională pe numele propagandiştilor Moscovei

C.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 15 martie

Biroul Naţional de Investigaţii(BNI) al Ucrainei a anunţat că propagandistul rus Vladimir Soloviov va fi dat în căutare internaţională. Instituţia citată continuă să trimită în judecată agenţii ruşi care caută să justifice public războiul împotriva Ucrainei. Recent, Judecătoria Lviv a dat curs cererii procuraturii de a-l aresta pe Vladimir Soloviov: "Pe 11 martie, în baza probelor adunate în procesul penal, acesta este bănuit realizarea îndemnurilor publice de modificare a frontierei de stat a Ucrainei. S-a stabilit că Vladimir Soloviov a susţinut sistematic acţiunile criminale ale conducerii ruse de invadare a Ucrainei şi a cerut schimbarea structurii teritoriale a acesteia, inclusiv prin ostilităţi şi distrugerea infrastructurii militare şi a civilă", se arată într-un comunicat de presă emis de BNI.

Procuratura Generală a Ucrainei i-a dat în căutare internaţională şi pe regizorul rus Nikita Mihalkov sau pe cântăreţii Oleg Gazmanov şi Nikolai Baskov.

"De ce trebuie să ne oprim la Lvov cu armata? Eu nu cred că asta e o soluţie. Şi, în general, de ce trebuie să ne oprim la graniţele Ucrainei, după acest război economic îndreptat împotriva noastră?", sunt întrebări recente adresate invitaţilor dintr-o emisiune TV realizată de Vladimir Soloviov, unul dintre cei mai cunoscuţi propaganişti ai Kremlinului.

Radio Europa Liberă Moldova a difuzat un material intitulat "Cum Vladimir Soloviov şi-a schimbat poziţia faţă de Crimeea şi războiul cu Ucraina" în contextul în care YouTube a blocat canalele propagandistului amintit şi ideolog al războiului cu Ucraina.

https://www.youtube.com/watch?v=UE_J_4jJu5o&t=10s

Camuflat sub statutul de jurnalist, Soloviov ilustrează perfect discursul mincinos şi intenţiile regimului Putin. Astfel, în 2008 acesta afirma contrariul: "Nu va exista niciodată un război între Rusia şi Ucraina, pentru că oricine ar încerca să facă aşa ceva este un criminal".

Nu doar propagandiştii lui Putin sunt afectaţi de interdicţiile Youtube, Meta, Whatsapp, ci şi influencerii obişnuiţi. Mult mai preocupaţi de stilul de viaţă relaxat, occidental, aceştia au fost cuprinşi de lacrimi la aflarea deciziei Instagram de a se retrage din Rusia. Ei se plâng că Instagram "era toată viaţa lor". Deşi, în multe cazuri utilizatorii sunt isterizaţi de blocarea reţelei de socializare, nu spun niciun cuvânt despre războiul din Ucraina purtat de armata rusă la indicaţia lui Vladimir Putin.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9126
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6804
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9667
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6911
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.7598

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro