Abonament gratuit

Manifestaţii împotriva corupţiei şi scumpirilor în Rusia

I.T.
Internaţional /

Manifestaţii împotriva corupţiei şi scumpirilor în Rusia

Mii de susţinători ai Partidului Comunist rus au manifestat, ieri, la Moscova împotriva politicii Guvernului, în semn de protest faţă de corupţie şi creşterea preţurilor, relatează AFP.

Partidul Comunist i-a îndemnat pe ruşi să manifesteze în toată ţara, în semn de protest faţă de noi legi represive şi de o degradare a nivelului de trai.

Manifestaţii au avut loc în mai multe oraşe ruse.

La Moscova, tineri şi bătrâni au participat la manifestaţie, prezidată de prim-secretarul Partidului Comunist din Federaţia rusă, Ghenadi Ziuganov, în vârstă de 74 de ani, aflat în funcţie din 1993.

"Am privit istoria regimului Putin şi am realizat că el nu a făcut nimic bun pentru ţară de 20 de ani", a declarat un manifestant la Moscova, Serghei Tereşin, care l-a acuzat pe preşedinte că este vinovat de corupţie şi de creşterea nivelului sărăciei.

"Eu nu pot să am încredere în acest lider", a subliniat acest tânăr inginer, în vârstă de 25 de ani.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. :) .... more to come! :)) ... e abia inceputul lent al procesului. Recomand levada . ru (versiunea in engleza) pentru a urmari putrezirea lenta a ratei de acceptare/sustinere a lui Putin de catre rusi :)) .... procesul e lent ca o miere groasa care curge .... pana devine extrem de rapid , ca o cascada de sange pe strazile Moscovei si St. Petersburgului ! ;)

    E o garantie din partea mea ca asa va fi! :D !  

    Si totul (so to speak! ... :D :D :D ) prin forte interne! :)))))))) ;)  

    1. erata extrem de malitioasa: prin forte APARENT interne Rusiei! :))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))

      Tezaurul si Basarabia inapoi scarbelor daca va mai vreti tara intreaga si in viitor!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS