Maracana se extinde în MLP Bucharest West

G.U.
Companii / 26 aprilie 2022

Maracana se extinde în MLP Bucharest West

Principala companie europeană de logistică şi-a extins capacitatea de depozitare în MLP Bucharest West. MLP Group a fost asistată în finalizarea tranzacţiei de JLL, o companie de servicii imobiliare responsabilă de comercializarea întregului parc logistic din România, conform unui comunicat de presă.

Maracana a semnat un contract de închiriere pentru a-şi extinde capacitatea depozitului la peste 10.000 mp în MLP Bucharest West. Compania cooperează cu MLP Group din 2021.

Maracana activează pe piaţa românească de peste 30 de ani. Oferă o flotă vastă de vehicule şi servicii de transport rapid către orice destinaţie prin diverse mijloace de transport. Valorile sale cheie includ siguranţa, profesionalismul şi soluţiile personalizate. Compania se concentrează pe dezvoltarea constantă a măsurilor de siguranţă pentru eliminarea oricăror riscuri care ar putea împiedica transportul eficient al mărfurilor. Prioritatea Grupului este de a asigura servicii de transport sigure şi practice pentru clienţii săi.

"Suntem încântaţi să ne extindem cooperarea cu MLP Group şi să ne consolidăm parteneriatul bazat pe valori şi viziuni comune. Apreciem profesionalismul dezvoltatorului şi abordarea flexibilă. Aşteptăm cu nerăbdare să cooperăm în continuare pentru a asigura cea mai înaltă calitate pentru clienţii noştri. Ne bazăm întotdeauna pe JLL pentru sprijin şi suntem recunoscători pentru finalizarea unui alt proces bine organizat", a declarat Eugen Supuran, Managing Director, Maracana.

Contractul de închiriere marchează ocuparea integrală a fazei 1 a MLP Bucharest West cu o suprafaţă de peste 22.000 mp.

"Sunt încântată că actualul nostru chiriaş a decis să-şi extindă spaţiul în MLP Bucharest West. Aceasta este o confirmare a faptului că oferta noastră satisface pe deplin aşteptările lui. Adoptăm întotdeauna o abordare flexibilă faţă de nevoile individuale ale partenerilor noştri de afaceri. Proiectul nostru în România a fost dezvoltat pe o bază speculativă, ceea ce ne-a permis să răspundem rapid cerinţelor clientului nostru, care avea nevoie de un depozit gata de ocupat. În plus, locaţia centrului nostru de logistică este, fără îndoială, un avantaj major pentru companii. In acelaşi timp, aş dori să mulţumesc echipei JLL pentru sprijin, angajament şi profesionalism" a declarat Agnieszka Go¼d¼, Director de vânzări, MLP Group S.A.

MLP Bucharest West este un parc logistic şi de producţie cu o suprafaţă de 99.000 mp. Este situat în regiunea cheie a României, la doar 15 km de capitală, şi are acces direct la şoseaua de centură a oraşului şi la autostrada A1. Centrul de distribuţie se bucură de o localizare excelentă, care este, fără îndoială, unul dintre punctele sale cheie, susţinând operaţiuni logistice rapide şi eficiente.

"Suntem foarte bucuroşi să consolidăm cooperarea noastră de lungă durată atât cu proprietarul, Grupul MLP, cât şi cu chiriaşul, Maracana. Noul contract de închiriere semnat este cel de-al şaselea proiect al nostru alături de Maracana, totalizând aproximativ 24.000 mp. Suntem onoraţi de încrederea pe care ne-au acordat-o de-a lungul timpului. Şi, ca întotdeauna, suntem foarte recunoscători MLP, un partener de încredere care împărtăşeşte valorile şi obiectivele noastre şi care face eforturi suplimentare pentru a răspunde aşteptărilor şi nevoilor clienţilor", a declarat Ionuţ Grigoraş, Consultant Senior, Departamentul Industrial, JLL România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9716
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5645
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9007
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.3183

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb