Marcel Ciolacu: Nici în glumă nu aş mai spune că PNL mai poate să facă cu USR-ul vreo alianţă

A.F.
Politică / 7 iunie

Marcel Ciolacu: Nici în glumă nu aş mai spune că PNL mai poate să facă cu USR-ul vreo alianţă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că "nici în glumă" nu ar mai spune că PNL şi USR pot face alianţă. El susţine că România "nu-şi permite instabilitate politică nici acum, nici în perioada următoare" şi subliniază că actuala coaliţie de guvernare nu a luat nicio decizie care să afecteze macroeconomia, conform news.ro.

"S-a dovedit: alianţa a fost de opt luni de zile între PNL şi USR. Nici în glumă nu aş mai spune că PNL mai poate să facă cu USR-ul vreo alianţă după catastrofa pe care a păţit-o România, nu cele două partide, fiindcă PSD-ul când a hotărât să intre la guvernare România era în plină criză socială. Eu nu cred că se mai poate repeta acest film", a afirmat Marcel Ciolacu, la Antena 3, joi seară.

El a precizat că actualul Guvern nu a luat nicio decizie care să afeteze macroeconomia, în perioada campaniei electorale.

"Nu am luat nicio măsură fiscală care să dăuneze macroeconomiei în acest moment pentru că este an electoral. Am luat deciziile ponderate, cu toţii ne dorim mai mult, dar în acest moment atât îşi permite România", a afirmat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a susţinut că "nu putem să ne dezvoltăm decât dacă venim cu reformele prinse în PNRR".

El a subliniat că România "nu-şi permite instabilitate politică nici acum, nici în perioada următoare".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Personal eu inteleg cat de grea a fost situatia economica si politica a Romaniei la momentul cand s a decis de cei 2 lideri ca sa guverneze impreuna ,si eu vad rezultatele . E adevarat ca plecand de la foarte rau ,drumul pentru corectii economice si fiscale (adica ceea ce guvernele anterioare au abuzat ca si cheltuieli publice si indatorare a guvernului ) este dificil si rezultatele apar greu iar orice nehotarare politica sau atacuri intre partenerii coalitiei ruineaza si castigurile efectuate . De aceea trebuie pastrata coalitia asta si acum si dupa alegeri pentru a mentine cursul pozitiv al guvernarii . Coalitia se bazeaza mult si pe chimia si colaborarea intre cei 2 lideri si trebuie actionat cu mare grija ca eventualul acces la presedintie al unuia din lideri sa nu ruineze toata colaborarea de pina acum. Asa cum ati planificat impreuna alegerile ,asa trebuie planificata tranzitia post alegeri , pentru ca situatia globala e foarte rea si merge spre mai rau . Romania nu si poate permite o antrenare intr un conflict fara iesire ,indiferent cine castiga alegerile in America . Asa ca si din acest unghi ,pastrarea coalitiei si a capacitatii de a guverna eficient si a raspunde riscurilor uriase ce vin din exterior ,deci pastrarea coalitiei e strict necesara Succes coalitiei !

    1. O sa vezi ca alegatorul nu va aprecia la vot nimic din comasare si nimic din combinare.

      Domnule Ciolacu.Nu luați în seama PROSTII,care postează pe aici.Nu fiți însă încrezător în actualul PNL,care este continuatorul fostului PDL și care va așteaptă la cotitura cu SABIILE SCOASE,la fel ca interlopi.Cat despre CIUCA,dacă ar fi ales președinte,el,ar fi la nivelul predecesorilor care au condus tara spre dezastru 20 de ani.ADICA DUPA UN BETIV SI FUSTANGIU,A URMAT UN MUT AVID DE VACANTE PRELUNGITE,AR URMA UN REDUS INTELECTUAL CARE PENTRU A RSPUNDE LA O INTREBARE,TACE MINUTE BUNE SI NU ISI GASESTE CUVINTELE,MOTIV PENTRU CARE TRANSPIRA LA GREU. Ați văzut ca CIUCA este dispus la refacerea COALITIEI PNL cu HASTAGISTII DIN USR. Asa ca,FERITIVA DE MAGARUS.!

    Un rezultat avem la guvernarea PSDNL :cea mai mare inflatie din Europa.

    Ciolacule , useristii în 8 luni au făcut multe ce PSD nu a făcut în 30 ani....a scos sindicatul din spatiile Metrrorex. Sindicat ce era condus de un potent lider posede.

    Useristu de la min economiei a închis contractul de la Krivoi Rog și pregătea alte închideri de contracte generoase pt protipendada pesede 

    Ala de la sănătate își luase mana dreapta pe singurul director premiat de OMS din România pt reformele și procedurile implementate în spitalul managerial. 

    Secretara de stat de la finanțe a legiferat simplificare contabile 

    Cioloș și cu cei cinci europarlamentari a creat a treia forță politica din PE. 

    Votez REPER puicusorule

    Din cate am vazut , la USR, ei au spus, vrem sa traim ca-n vest, sa copiem direct ce fac ei. Legi, organizare, digitalizare etc.

    Si ce e rau in asta? 

    Vrei sa traiesti ca-n Germania, fa ce fac nemtii, taie coruptia, spaga, tunuri, tepe, smenuri, taie munca la negru , si averile furate luate toate la purecat calumea. legea, lege, nu tocmeala. cand vine politistul german ii dai spaga , nu cred. in spitale spaga? nu cred. faci evaziune fiscala acolo? nope. arunci gunoaie peste tot? nu cred. se taie pomi din padure ilegal? nu cred. vrei sa-ti faci o firma dar isi bat joc bugetarii de tine? nu cred etc.

    jos cu hotii si smenarii de la guvernarea actuala, si hai cu o tara ca afara chiar aici. 

    Vrem schimbare! Fara cei care au condus de 30 de ani

    stimate domn, nu esti un bun prim ministru.Cetatenii au nevoie de politicieni foarte bine pregatiti profesional care sa fie in stare sa duca tara pe calea dezvoltarii si a bunastarii.Dumneata faci imprumuturi imense ca apoi sa te lauzi ca economia este in crestere..Vai de noi !

    Cu declaratiile lui privind USR, PNL-ul a pierdut 500, 700 de mii de alegatori. Romanii nu mai vreau securitatea in viata lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb