MARCEL CIOLACU: "Nu ştiu dacă suntem pregătiţi pentru o epidemie de coronavirus"

A.M.
Miscellanea /

MArcel Ciolacu

MArcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că era "o chestie de zile" până la apariţia unui caz de infectare cu coronavirus în ţara noastră, "ţinând cont că a doua patrie a românilor a devenit Italia". "Nu ştiu dacă suntem pregătiţi", spune el, menţionând că femeia din Buzău în cazul căreia există suspiciuni a îngrijit în Italia o bătrână confirmată ulterior cu acest virus, informează News.ro.

O femeie de 40 de ani care a venit din Italia, dintr-o localitate aflată în carantină din cauza coronavirusului, a fost preluată, duminică, la sosirea la Buzău, de o ambulanţă şi transportată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, unde va fi supusă unor investigaţii medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, femeia de 40 de ani a călătorit cu un autocar din Italia, dintr-o zonă aflată în carantină, în autocar fiind şi alte persoane, din Brăila şi Galaţi.

În autocar, femeia ar fi primit vestea că o persoană cu care a lucrat în Italia a fost diagnosticată cu coronavirus.

După ce a coborât din autocar, femeia a sunat la 112, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii, femeia este supusă în acest moment unor investigaţii şi urmează să se decidă unde va fi transportată.

Primele informaţii arată că femeia nu ar avea simptome de boală.

Celelalte persoane din autocar şi-au continuat drumul. Reprezentanţii Prefecturii Brăila spun că acolo nu au coborât pasageri, aceştia îndreptându-se spre Galaţi.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Bineinteles ca stiti ca nu suntem pregatiti!Dumnezeu cu mila.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  nu suntem pregatiti.

  in total in Ro (pana in 2022/2024) vom numara undeva pana in sau in jur de 100 000 morti (din totalul mondial de 52-65 milioane morti de numarat pana in 2024 cand dispar urmele acestui virus, dupa varful pe care il va face in iarna 2021 spre 2022) ...Romania e oarecum ferita, nu va fi un impact masiv aici.  

  Mortii fac parte din grupele de risc ridicat: batranii, diabeticii, cardiacii cronici pe fond de varsta avansata, imuno-depresivii, etc.  

  Dar eu zic sa stati linistiti ... ce viata e aia traita in frica cand INTREAGA PLANETA va cunoaste acest virus manifestat in multiple valuri pana in 2024? .... Hai, Doamne ajuta!  

  bai! Fricosilor! Nu conteaza CAT traiti, conteaza CUM traiti! Puneti accent pe calitate nu pe cantitate!

  Fricosilor! :)  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS