MARCEL CIOLACU:''O altă Convenţie Democrată se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză''

G.U.
Politică / 13 octombrie

''O altă Convenţie Democrată se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză''

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, astăzi, că Dreapta întoarce România în anii 1996 - 2000, în condiţiile în care "o altă Convenţie Democrată", cu PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara "se scufundă" în criză, informează Agerpres.

"Dreapta întoarce România în anii 1996 - 2000: o altă Convenţie Democrată, cu PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză! Avem cea mai mare inflaţie din ultimii 10 ani. Şcolile şi spitalele nu au bani să plătească utilităţile", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Acesta a adăugat că o treime dintre micile companii sunt în insolvenţă sau au închis definitiv afacerile, iar sistemul sanitar este "îngenuncheat" de pandemia de COVID-19.

"La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu - mult mai depăşit de situaţie - se joacă de-a Ciorbea şi Radu Vasile cu Guvernul. Şi, la fel ca atunci, indiferent ce combinaţii ar face, ajungem la acelaşi rezultat: doar PSD este capabil să scoată ţara din cea mai grea situaţie socio-economică din ultimii 20 de ani", a mai susţinut Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 2 )

 1. (""M-a invins sistemul"" ..cine e ""sistemul""? )

  ""În ceea ce mă priveşte, nu am dat niciodată sfaturi, indicaţii sau sugestii Guvernului nici public, (...)  

  Pentru a salva România de gravele crize politice financiar bancare, sociale sau etnice, sau în cele provocate de un război în zonă, mi-am exercitat transparent funcţia constituţională de mediator între puterile statului, între putere şi opoziţie, sindicate şi societatea civilă, reuşind să rezolv probleme dificile precum evitarea crahului sistemului bancar, blocarea mineriadelor, sprijinirea NATO în Kosovo, mari privatizări, închiderea întreprinderilor nerentabile, condamnări ale capilor sistemului mafiot, precum şi acceptarea legilor de restituire a proprietăţii, de deconspirare a Securităţii şi mai ales, să îndrept România spre integrarea în NATO şi Uniunea Europeană. Iată de ce nu pot să accept acuzaţia că am fost învins în vreun fel de un sistem pe care l-am schimbat în mod decisiv. 

  Genul de acuzaţii publice fără acoperire lansate de (...) este identic cu cel practicat de foştii securişti reciclaţi după 1989 în politicieni, oameni de afaceri, consilieri ai unor partide ori în „surse de încredere” ale unor redacţii, care m-au implicat pe mine, familia mea şi colaboratorii mei în tot felul de scenarii şi afaceri niciodată dovedite, pentru că nici nu au avut vreodată o bază reală. 

  Aceştia au fost securiştii care „m-au învins”, profitând de libertatea de exprimare de care s-au folosit în interes personal, ca şi (...), pentru a-şi denigra adversarii politici şi a abate atenţia publică de la propriul lor trecut pătat şi vinovat." 15.05.2007 Emil Constantinescu Preşedintele României 1996-2000 

  ''O altă Convenţie Democrată se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză'' - si sanchi, voua va pare rau!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

18 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9481
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2724
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6125
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8686
Gram de aur (XAU)Gram de aur241.9692

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
certificateorigine.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
invietraditia.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro