MARCEL CIOLACU:"România este în primul rând a românilor obişnuiţi, nu doar a celor privilegiaţi"

S.B.
Politică / 01 decembrie 2021

"România este în primul rând a românilor obişnuiţi, nu doar a celor privilegiaţi"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, într-un mesaj transmis miercuri, cu ocazia Zilei Naţionale, că România este în primul rând a oamenilor obişnuiţi "care ţin pe umerii lor această naţiune", nu doar "a celor privilegiaţi din vârf", informează Agerpres.

Liderul social-democrat arată că Ziua Naţională este cel mai bun prilej pentru a deschide un nou capitol, în care toţi românii să fie parte.

"Marea Unire nu ar fi fost posibilă fără românii obişnuiţi, adesea rămaşi anonimi, care au întreţinut acest vis timp de secole şi au luptat cu toată fiinţa pentru înfăptuirea sa. La fel ca atunci, avem datoria ca astăzi să onorăm contribuţia celor care ţin pe umerii lor această naţiune. Să nu uităm că România este în primul rând a lor, nu doar a celor privilegiaţi din vârf. A tatălui care se trezeşte cu noaptea în cap pentru a avea grijă de mica sa afacere. A mamei care se chinuie din greu cu două job-uri pentru a-i oferi o viaţă mai bună copilului său. A tinerilor care învaţă pe rupte pentru a-şi face un rost în viaţă. A bunicilor care după o viaţă de muncă vor să se bucure în linişte de nepoţi", scrie Ciolacu pe Facebook.

El susţine că aceşti oameni reprezintă România şi sunt cei care "ne amintesc în fiecare zi cine suntem şi ce valori avem cu adevărat".

"Ziua de azi trebuie să fie a lor! A tuturor românilor care cu cinste, demnitate şi curaj duc prin munca lor această naţiune înainte. Pentru ei, avem datoria ca, după 103 ani de la Marea Unire, să dăm la o parte lucrurile care ne separă şi să construim din nou. Avem o oportunitate extraordinară în faţă. Depinde doar de noi dacă vom reuşi, astfel încât peste câţiva ani să ne bucurăm cu toţii pentru realizările pe care le-am făcut împreună!", a adăugat Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Deputatul UDMR Jozsef-Gyorgy Kulcsar, președintele Partidului Civic Maghiar organizaţia județului Covasna a afirmat că „pentru comunitatea maghiară din România, 1 Decembrie este zi de doliu”, potrivit publicației Maszol.ro.

    FALS. Romania este a privilegiatilor. a celor care, prin intermediul unor conexiuni de tip rude, apartenentza la servicii "de informatzii", legaturi politice, formeaza grosul eshaloanelor 2 shi 3 ale puterii de decizie la nivel central. Cu mici exceptzii, aceshtia sunt incompetentzi, refractari la orice tip de reforme esentziale (REORGANIZAREA ADMINISTRATIVA A STATULUI -vezi POLONIA (voievodate), DESCENTRALIZAREA). Bineintzeles, acelashi tipar exista shi in unele zone la nivel local, o exceptzie remarcabila fiind insa Oradea. In final, dupa o viatza in care au frecat menta "in serviciul statului", ies la pensie, uneori anticipat, primind, evident, pensii SPECIALE.

    Romania este in primul rand a romanilor obisnuiti, nu doar a politicienilor care ies in fata fara rost si spunand in general nimic sau lucruri trasnite(populisme ,nici de ei crezute)..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro