Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Marcel Vela în şedinţa de Guvern

D.F.
Miscellanea /

Marcel Vela în şedinţa de Guvern

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anunţat la începutul şedinţei de Guvern, că astăzi ar urma să fie finalizată procedura de desecretizare a dosarului referitor la evenimentele din Piaţa Victoriei din 10 august 2018, spunând că se mai aşteaptă avizul uneni singure instituţii.

Întrebat de premierul Ludovic Orban la începutul şedinţei de guvern în legătură cu stadiul desecretizării dosarului evenimentelor din 10 august, Vela a răspuns că astăzi va fi finalizată procedura de desecretizare.

"Mai aşteptăm avizul unei singure instituţii. Astăzi va sosi. Am discutat cu directorul instituţiei şi va fi în regulăi", a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Premierul i-a recomandat ca imediat după aceasta dosarul să fie făcut public.

Vela a spus că are nevoie de un aviz de desecretizare.

Aproape 800 de protestatari au depus plângeri penale împotriva jandarmilor, după violenţele de la mitingul diasporei din 10 august anul trecut. De asemenea, 160 de membri ai forţelor de ordine au reclamat şi ei că au fost agresaţi de demonstranţi.

Pînă acum au fost audiaţi peste 1.100 de martori şi sute de victime ale violenţelor

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie