MARCEL VELA :"La aceste alegeri am dispus constituirea unor zone de intervenţie în toate judeţele ţării"

A.P.
Politică / 26 septembrie 2020

MARCEL VELA

MARCEL VELA

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şi secretarul de stat chestor-şef de poliţie Bogdan Despescu au susţinut astăzi o declaraţie de presă, la ora 18,00, la sediul MAI.

Bogdan Despescu a declarat: "În timpul şedinţei, personalul ministerului afacerilor interne va fi la datorie şi va acţiona pentru protecţia secţiilor de votare."

Precizările Ministrului Vela au fost următoarele:" Am luat câteva decizii pentru organizarea alegerilor. La aceste alegeri am dispus constituirea unor zone de intervenţie în toate judeţele ţării. Pentru aceasta, am considerat incidentele de pana acum şi vizele de flotant . A doua decizie a fost constituirea unor echipe care să răspundă şi să fie prezente în cel mai scurt timp la orice intervenţie ar putea să apară. În fiecare judeţ din ţară sunt dispuse echipe care vor monitoriza şi îndruma inspectoratele judeţene.

La nivelul zonelor care sunt formate între 4 şi 5 judeţe vor activa echipe de control din cadrul corpului de control al MAI, împreună cu colegi de la IGPR , de la frontieră sau de la jandarmerie, aşa încât să verifice zona.

MAI va face declaraţii la 9:00, 12:00, 15:00 sau 18:00 pentru ca toţi românii să fie la curet cu derularea procesului electoral. Procesul se va desfăşura în cele mai bune condiţii.

Vă dorim multă sănătate!"

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. sa ma pis pe el de vot

  1. Me too.

   Am impresia că Poliția veghează să câștige sistemul ticălos care ne-a confiscat drepturile și libertățile. Nu m-ar mira că băieții ăștia sa se apuce din nou de amendat în stânga și în dreapta oameni simpli ca în martie. 

  Cu alte cuvinte, bai Garcea, tu vrei sa spui sefilor tai intr-un limbaj codificat, ca ai asigurat cadrul necesar pt ca furtul alegerilor sa se faca fara probleme! Daca iese bine, sigur o sa te rasplateasca Sica si Plavanache: primul o sa te cinsteasca cu multe sticle de Jack Daniel's, iar Dulapul e posibil sa iti doneze una din casele lui castigate din meditatii!

  Exista sanse mai mari de violente la alegerile aste la care prezenta va fi la un minim istoric si lumea e toata infricosata de a nu se infecta unii de la altii?

  Care e necesitatea unei prezente sporite a fortelor de ordine? 

  1. Au rol de intimdare, alegătorii trebuie sa simtă forța statului care "veghează" la binele lor.

   Omul simplu trebuie sa simtă răsuflarea agitata a lu Arafat in ceafă.  

  de grija " celor dragi " , nu molfaia el tot timpul asta ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9245
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1111
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4560
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6701
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.0234

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro