Abonament gratuit

MARICEL POPA, PSD IAŞI:"Costel Alexe ar trebui să plece din fruntea Ministerului Mediului"

D.F.
Politică /

"Costel Alexe ar trebui să plece din fruntea Ministerului Mediului"

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, susţine că ministrul Mediului, Costel Alexe, ar trebui să plece din funcţie, după cartonaşele galbene primite de la Comisia Europeană pe tema tăierilor ilegale de păduri, dar şi a poluării.

Maricel Popa a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că ministrul Mediului, Costel Alexe, a primit două avertismente "serioase" de la Comisia Europeană şi că ar trebui să părăsească funcţia.

"Costel Alexe, ministrul demis al Mediului a primit două cartonaşe galbene din partea Comisiei Europene pentru proasta gestionare a două dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă România în ceea ce priveşte mediul: tăierile ilegale de păduri şi poluarea atmosferică. Cele două avertismente serioase primite de Costel Alexe ar trebui să conducă la plecarea acestui habarnist din fruntea ministerului Mediului. Este un adevărat mister ce a făcut ministrul demis cât timp a condus acest minister. De când a fost numit la conducerea Ministerului Mediului se luptă cu mafia lemnului, schimbă legi, modifică atribuţii, programe, rezolvă el greaua moştenire. Sper să nu îşi facă vreo prioritate din judeţul Iaşi, că e vai şi amar de noi", a spus Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

Liderul PSD Iaşi consideră că ministrul Mediului nu are nici o scuză şi că în loc să se preocupe doar de imagine putea rezolva aceste probleme.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. RO. n-o rezolvă veci-pururi.

  Uitati-va la fata astuia, Zici ca este maistru de pe vremuri. Halatul albastru si basca I lipsesc. Comunist sadea. Parvenit. Acum este om politic, chipurile. Pare ca tocmai a aruncat creIonul chimic. Asta, mincinos si pervers, vrea sa spuna ca Alexe este vinovat de tot dezastrul cu padurile, dupa 3 luni de mandat si nu el si partidul lui care au guvernat tara asta pana la distrugere. Cat tupeu sa ai si cat de lipsit ide bun simt sa fii ca sa faci declaratia asta? Obraznicie din aia slinoasa marca PSD.

  1. Bine spus!

   Sub chelia-i mare, mare-i viitorul !

   Are viziune, are logoree dar lipseste baza fundamentala, parul. In calitate de lup asta nu schimba nimic ca nu are. 

  Alooo, pe tovarasul de nadejde iacoban, mare scula pe bascula la federatia romana de sah, cat il mai tineti ?!?

  Pentru DNA Iasi : smenurile si plocoanele cu banul public la Politehnica Iasi cand vor intra la puricat ?... 

  Nu de alta dar sportul iesean emana duhori pestilentiale trandafirii cam de multisor...

  Si nu am pomenit nimic de actualul bascan de la federatia romana de sah Vasile Catea, binecunoscut gainar si spagar iesean... 

  1. Rectific : federatia romana de box Vasile Catea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie