Abonament gratuit

Marius Bodea - noul preşedinte al Comisiei de Transporturi şi Infrastructură a Camerei Deputaţilor

L.I.
Politică /

Marius Bodea

Marius Bodea

Deputatul PNL Iaşi, Marius Bodea, a fost desemnat marţi, noul preşedinte al Comisiei de Transporturi şi Infrastructură a Camerei Deputaţilor, informează Agerpres.

"Deputatul Marius Bodea a fost desemnat astăzi, 12.11.2019, Preşedinte al Comisiei de Transport şi Infrastructură din Camera Deputaţilor. Propunerea vine din partea Preşedintelui PNL Ludovic Orban şi a fost votată în unanimitate de către grupul de deputaţi PNL", este anunţul făcut de deputatul PNL Marius Bodea.

Acesta a declarat: "Sunt onorat de această numire. Pentru mine reprezintă o responsabilitate uriaşă deoarece va trebui să coordonez o comisie foarte grea, cu problematică complexă. Mă voi completa, în acţiuni, cu Premierul şi Ministrul Transporturilor, pe problemele de resort ale comisiei şi voi depune toate eforturile pentru a legifera cât mai corect şi mai eficient toate cele patru moduri de transport. Voi încerca să fiu un bun mediator cu toate grupurile politice din Camera Deputaţilor, pentru a avea cele mai bune acte legislative emise".

Marius Bodea a îndeplinit, până în prezent, funcţia de Secretar al Comisiei de Transport şi Infrastructură din Camera Deputaţilor.

Opinia Cititorului ( 8 )

 1. Vă rugăm introduceți statatul CFR pe ordinea de zi.va ms frumos.

  Nu va jucați cu cfesii căci nici cei care v-au cotit nu o sa va mai voteze la locale și parlamentare.puneti statatul CFR pe ordinea de zi cat mai rapid.pe noi nu ne interesează luptele politice ci drepturile noastre la CFR.no să mai vina oameni la CFR cu salariul minim pe economie fara statulul CFR etc etc

  Nu va jucați cu cfesii căci nici cei care v-au votat nu o sa va mai voteze la locale și parlamentare.puneti statatul CFR pe ordinea de zi cat mai rapid.pe noi nu ne interesează luptele politice ci drepturile noastre la CFR.no să mai vina oameni la CFR cu salariul minim pe economie fara statulul CFR etc etc

  Există o nervozitate maximă a salariaților CFR căci tărăgănărea statutului CFR nu va mai jucați cu nervii nostri căci neam saturat de luptele politice și noi de la CFR pierdem drepturile...

  Sper că ne veți înțelege că ne-am saturat de tregevessri a sta CFR.

  Va tacsam dur la alegerile locale și parlamentare daca nu dați drumul la statutul CFR.nu va jucați cu nervii nostri.

  Introduceți statatul CFR pe ordinea de zi dnu min Bode.nu tergiversarsati căci suntem destui cfrsti și va tacsam la locale și parlamentare.

  Alo dnu ministru ce aveți de gând cu statutul CFR de nu scoateți de la seratare......???? Se aude căci în mai avem și noi grija sa nu va mai auzim la alegerile locale..

  ...???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie