Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

MARIUS BUDĂI:"Dacă tot ce ai este un ciocan, toate obiectele din jur îţi par a fi cuie"

I.A.
Politică /

Marius Budăi

Marius Budăi

Un proverb spune că, dacă tot ce ai este un ciocan, toate obiectele din jur îţi par a fi cuie, afirmă social-democratul Marius Budăi prin intermediul unei postări, precizând că "în cazul liberalilor, proaspăt unşi de Iohannis fără să aibă vreo urmă de majoritate în Parlament, putem înlocui ciocan cu satâr, cuţit, sau bâtă."

Marius Constantin Budăi susţine că nu găseşte vreo explicaţie pentru faptul că descendenţii defunctului PDL continuă să "le cânte românilor la mandolină aceeaşi placă veche şi uzată", patentată de tandemul Băsescu-Boc, şi anume - "Nu sunt bani, nu sunt bani, nu sunt bani..."

Acesta consideră că PNL vine doar cu ideologii vechi "luate de la second hand", în timp ce PSD a reuşit să mărească salarii şi pensii şi să facă investiţii publice în mediul rural.

"Pe vremea PSD-ului cum au fost bani? Cum s-a reuşit creşterea salariilor şi pensiilor, toate astea în paralel cu investiţii publice concentrate acolo unde e cea mai mare nevoie, adică în mediul rural?

S-a reuşit, pentru că PSD a venit cu idei, cu specialişti, pe când PNL vine doar cu ideologii luate de la second hand, din colecţia toamnă-iarnă 2010."

Marius Budăi a adăugat că, un "specialist" al PNL spune că majorările de pensii şi salarii sunt "iluzii" şi că ele nu sunt "sustenabile".

"Eu zic să întrebăm milioanele de oameni care primesc în fiecare lună salariile şi pensiile majorate, pentru a da românilor demnitatea unei vieţi mai bune. Sunt oare iluzii aceste creşteri? Nu, domnilor din PNL, ele sunt cât se poate de reale! Din aceşti bani în plus se cumpără pâine, medicamente, să plătesc facturile la întreţinere şi se iau copiilor rechizite. Sunt ele sustenabile? Răspunsul depinde de cine este la guvernare. Sunt sustenabile, dacă guvernanţii au un plan bine pus la punct, idei de dezvoltare a ţării, de creştere a economiei astfel încât să existe bani pentru toate. Acum, însă, când ţara a ajuns pe mâna acestor profeţi ai sărăciei, românii trebuie să se aştepte la ce e mai rău. Pentru că nimic nu este mai toxic decât combinaţia dintre lipsa de idei şi lipsa de empatie."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca sint inconjurat numai de bude inseamna ca tot ce vad in jurul meu sint budai ?

    Cam asa ceva in logica budista se zice ca am gindit. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie