Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Marius Budăi spune că nu îi cere demisia Vioricăi Dăncilă

B.D.
Politică /

Marius Budăi

Marius Budăi

Fostul ministru al Muncii Marius Budăi spune că nu îi va cere demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD pentru că a făcut parte din echipa ei, că Marcel Ciolacu este un bun organizator şi că un congres în partid s-ar impune la sfârşitul lunii ianuarie

Marius Budăi a fost întrebat, la sosirea la sediul PSD, dacă îi va cere Vioricăi Dăncilă să facă un pas în spate şi a spus: "Eu nu, că am făcut parte din echipa dumneaiei, dar cu siguranţă ce va hotărî majoritatea voi respecta şi eu".

El a mai afirmat că nu ştie dacă Marcel Ciolacu vrea să încerce o lovitură de partid şi că a venit cu un mandat din judeţ pentru acest CEx.

"Nu ştiu să încerce o lovitură de partid, Cred că noi cu toţii trebuie să... eu am venit cu mandat din judeţ, nu pot să vi-l spun acum, o să-l spun după, trebuie să ne întoarcem la bază pentru că mergem şi cerem voturile colegilor noştri din judeţe, deci nu doar noi parlamentarii şi preşedinţii de organizaţii, noi trebuie să venim cu un mandat din judeţ şi atunci mandatul din judeţ trebuie să-l respecţi", a mai afirmat Budăi.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu ar putea prelua preşedinţia partidului, Budăi a spus că acesta este un bun organizator.

"Marcel e un bun organizator, şi-a dovedit capacitatea până acum în Parlament, are o organizaţie pe care o conduce de ani de zile şi cred că are rezultate, eu cred că până la urmă oricare dintre noi care avem rezultate şi suntem în primele zece organizaţii din ţară putem organiza un congres dacă se impune", a explicat fostul ministru al Muncii.

Întrebat de posibilitatea organizării unui congres în PSD, Marius Budăi a răspuns: "Cred că cea mai bună soluţie e să nu ne pripim şi nu cred că în decembrie e chiar important să avem un congres. În ianuarie spre sfârşit, da".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS