Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Marius Chiper revine la conducerea CFR SA

I.A.
Companii /

Marius Chiper revine la conducerea CFR SA

Membrii Consiliului de Administraţie ai companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA l-au numit, luni, pe domnul Marius Chiper, director general interimar al companiei, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Marius Chiper, de profesie inginer şi cu o experienţă profesională de 25 de ani în sectorul feroviar, a ocupat până în prezent funcţia de director general adjunct Investiţii din cadrul companiei, iar din poziţia de director general interimar, funcţie deţinută şi în perioada 2015-2017, va coordona întreaga activitate a CNCF CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică.

Sursa citată menţionează faptul că această decizie a fost luată după revocarea din funcţia de director general interimar a domnului Constantin Axinia.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. ...

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  BLOCAJ TOTAL ! LOCOMOTIVA RAMANE IN CAMP,INTARZIERI DE 60 MINUTE DOAR IERI 12 DECEMBRIE 2019... ANGAJATI CA SI ADMINISTRATORI DOAR TARFE SI IMPOTENTI MINTALI,HOTI SI INDUBITABIL SABOTORI AI SINGURULUI MIJLOC DE TRANSPORT RAMAS LA INDEMANA ROMANULUI DE RAND CA SA NU MAI FACEM TRIMITERE LA INFRASTRUCTURA RUTIERA...!! DOAR SI NUMAI JEGURI UMANE INSTALATI EVIDENT DE ETERNUL ROSU PARTID IN CFR DE UNDE AU FURAT INCOMENSURABIL...!! DACA ERA IN VREMEA HULITULUI COMUNISM CEAUSIST ERAU CONDAMNATI LA MOARTE PENTRU SABOTAJ EVIDENT SI DEMONSTRAT .!!! INFRASTRUCTURA-PERICOL DE MOARTE NU MAI SUPORTA DECAT 2,3 VAGOANE SI ACELEA PARCA DIN TIMPUL RAZBOIULUI CACI SIGUR LA 1900 TRENUL ERA FUNCTIONAL LA MODUL SUPERIOR ACESTOR TIMPURI CAND SCURSORILE UMANE CARE AU FAPTUIT ,,REVOLUTIA,, IN 89 AU LUAT PUTEREA FIX PENTRU A ADUCE LA STADIUL DE DISTRUGERE TOTUL !

  FIARE VECHI TARATE PE NISTE SINE CE STAU SA SE DESPRINDA ... POPOR TEMBEL ITI DORMI SOMNUL RATIUNII CACI PLATESTI TARIFE SENSIBIL EGALE CU CELE DIN FRANTA...!!  

  FLEGMA PE CEI CARE CONDUC ROMANIA CA SI PARTID URMAS AL COMUNISMULUI =PSD,FLEGMA PE CEI CARE CONDUC CFR,ESTE TIMPUL SA LASATI STRAINII SA IA TOTUL POATE ASA VOR FACE EI CEVA ,MINIME INVESTITII REALE IAR BANII CFR NU SE REGASESC DECAT IN BUZUNARELE CELOR CE SISTEMATIC AU FACUT POLITICI MAFIOTE LA NIVEL DE POLITICA DE STAT....FSN-PDSR-PSD...POATE NU SE VOR DEZIC ELIBERALII OFERIND SPERANTA CEEA CE ESTE GREU DE CREZUT CU O NATIE DE TICALOSI NATIV DIN VEACURI...!! PS AVETI O MIMOZA SECRETARA CARE ORI DOARME ORI FACE PARTIDE DE SEX LA SERVICIU DACA PLICTISITA TRANTESTE TELEFONUL , PERCEPAND-UL CA SI PERSONAL, AL MA-SII,TARFA DE DOI LEI ANGAJATA PE NON VALOARE EXCEPTAND PASARICA DIN DOTARE INDUBITABIL,NEA DIRECTORULE AVORTON,STUPIZENIE DE ROMANIA AFLAT LA CONDUCERA CRF=COMPANIE FALIMENTARA SI FALIMENTATA PREMEDITAT ..!  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS