MarketAxess preia unele operaţiuni ale Deutsche Börse

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 24 septembrie 2020

MarketAxess preia unele operaţiuni ale Deutsche Börse

Achiziţia Regulatory Reporting Hub va fi făcută prin subsidiara olandeză Trax NL BV

Compania americană de tehnologie financiară MarketAxess Holdings Inc., care operează o platformă majoră de tranzacţii electronice pentru valori mobiliare cu venit fix, a decis să cumpere Regulatory Reporting Hub, divizia de raportare de reglementare din cadrul Deutsche Börse Group AG, operatorul Bursei din Frankfurt. MarketAxess va prelua această divizie prin intermediul Trax NL BV, subsidiara olandeză pe care o deţine integral. MarketAxess este, totodată, furnizor de date de piaţă şi servicii post-tranzacţionare.

Regulatory Reporting Hub este o platformă paneuropeană de raportare şi conformitate, care le permite clienţilor ce cumpără şi vând titluri să îşi îndeplinească obligaţiile de reglementare şi cerinţele de transparenţă prevăzute de mai multe norme, cum sunt directivele europene MiFID II şi EMIR.

MarketAxess este deja un furnizor major de servicii de raportare post-tranzacţionare, respectiv de date ante- şi post-tranzacţionare. Achiziţia Regulatory Reporting Hub este menită să sprijine extinderea viitoare şi consolidarea acestor servicii la nivelul unei baze mai ample de clienţi europeni, în special în Germania, Franţa şi ţările nordice.

Christophe Roupie, şef pentru EMEA şi APAC în cadrul MarketAxess, a declarat: "Prin această achiziţie, ne consolidăm atât serviciile globale post-tranzacţionare şi de date prin două modalităţi - extinderea semnificativă a bazei noastre de clienţi din Europa şi creşterea capacităţii noastre de a furniza tehnologii şi soluţii noi, inovatoare, pentru o parte critică şi complexă a ciclului de tranzacţionare".

Preluarea Regulatory Reporting Hub este aşteptată să fie finalizată în ultimul trimestru din 2020, după îndeplinirea anumitor condiţii uzuale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

05 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9254
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1035
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4827
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7030
Gram de aur (XAU)Gram de aur234.7735

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro