Abonament gratuit

Maspex Romania donează 200 de mii de produse spitalelor din Bucureşti şi din ţară

A.M.
Companii /

Maspex Romania donează 200 de mii de produse spitalelor din Bucureşti şi din ţară

Compania Maspex Romania face donaţii către spitale din Bucureşti şi din ţară în semn de mulţumire şi de susţinere a eforturilor depuse de cadrele medicale în lupta cu noul coronavirus, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, mii de baxuri cu apă plată, sucuri, biscuiţi, însumând peste 200.000 de produse, ajung la Institutul Victor Babeş şi Spitalul Colentina din Bucureşti, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul Judeţean din Timişoara precum şi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

"Produsele sunt destinate medicilor, asistenţilor şi personalului medical, cărora le mulţumim şi le suntem recunoscători pentru efortul extraordinar pe care îl depun în fiecare moment. Apreciem mult implicarea şi curajul pe care îl au în lupta pentru supravieţuire a fiecărui pacient în parte. Nu uităm că se expun şi ei unui risc foarte mare de a contracta virusul, nu uităm că au multe ore de somn lipsă, dedicate sănătăţii noastre. Trebuie să fim solidari pentru a depăşi această perioadă cu totul nouă pentru noi toţi şi să oferim sprijin logistic şi moral pentru întreg personalul medical. Sunt sprijinul nostru vital în aceste momente, avem nevoie de ei. Le suntem alături. Produsele vor ajunge şi la pacienţii aflaţi în carantină în spitalele menţionate.", transmit reprezentanţii companiei.

Maspex Romania sprijină totodată comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, acordând ajutor Spitalului orăşenesc din Vălenii de Munte şi Spitalului municipal din Vatra Dornei, astfel încât personalul medical de aici să beneficieze de echipamente de protecţie, produse şi apă.

Compania susţine acţiunea umanitară organizată de Crucea Roşie Vatra Dornei, "Te ajutăm din Vatra Dornei", donând apă minerală naturală îmbuteliată.

"Compania a implementat proceduri stricte pentru siguranţa angajaţilor şi a întregului proces de producţie, iar, în prezent, toate fabricile Maspex Romania funcţionează continuu şi furnizează în mod constant produse alimentare magazinelor.", arată comunicatul remis.

Ziarul BURSA

14 august

Citeşte Ziarul BURSA din 14 august

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

14 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8358
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1020
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4986
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3603
Gram de aur (XAU)Gram de aur256.1622

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie