MasterCard încurajează startup-urile axate pe comerţ şi tehnologii financiare prin Start Path Global

Adina Lateş
Companii / 5 octombrie 2015

Startup-urile româneşti sunt încurajate să viziteze standul MasterCard, în cadrul Internet & Mobile World 2015, pe 7-8 octombrie 2015, pentru a beneficia de consultanţa experţilor MasterCard cu privire la Start Path Global, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei. Programul, extins la nivel global în acest an, constă într-un parteneriat care se întinde pe şase luni şi este conceput pentru a ajuta la dezvoltarea noii generaţii de startup-uri axate pe comerţ şi tehnologii financiare.

"MasterCard are mare încredere în rolul pe care startup-urile îl pot avea în definirea serviciilor comerciale şi impactul pe care îl pot avea asupra unui business. Comerţul modern încurajează inovaţia şi creativitatea în a identifica noi abordări şi soluţii de optimizare a unui serviciu existent sau de a deservi o nişă de piaţă nouă. Dar ştim că de la idee la lansare este un drum lung şi foarte dificil. Prin Start Path, MasterCard ajută cele mai bune startup-uri să îşi dezvolte ideile de business în mod scalabil şi profitabil. Dorim să promovăm ideile românilor la nivel global şi sperăm să vedem curând mai multe startup-uri româneşti în programul Start Path," a declarat Gabriel Ghiţă, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

"În fiecare trimestru, MasterCard Start Path va selecta o nouă grupă de până la 8 startup-uri, pentru începerea programului Start Path Global, de şase luni. Procesul a fost conceput de asemenea manieră încât să ofere cât mai multă flexibilitate startup-urilor: acestea nu suportă niciun cost de capital şi nu este necesar să se relocheze fizic, având acces la toate beneficiile unui parteneriat cu MasterCard indiferent de ţara lor de provenienţă. În plus, startup-urile beneficiază de acces imediat la peste 60 experţi ai MasterCard, precum şi la reţeaua Start Path Partners, care înglobează mai mult de 20 companii, lidere în domeniile bancar, retail şi tehnologic", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, MasterCard StartPath Global este o iniţiativă globală de sprijinire a startup-urilor aflate în stadii incipiente, ce dezvoltă, astăzi, noua generaţie de soluţii destinate pentru comerţ. Start Path a fost lansat la finele lui 2013, cu obiectivul de a ajuta startup-urile să colaboreze cu alte startup-uri similare, pentru a-şi extinde afacerile mai repede decât ar putea pe cont propriu. Startup-urile pot beneficia de cunoştinţele unei reţele globale de experţi ai MasterCard, accesul la partenerii şi clienţii MasterCard, şi de capacitatea de a inova pe marginea soluţiilor furnizate de MasterCard.

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb