Mastercard şi ANSR lansează Unheard School

E.M.
Miscellanea / 01 octombrie 2019

Mastercard şi ANSR lansează Unheard School

Mastercard anunţă lansarea şcolii de interpreţi Unheard School, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Surzilor din România (ANSR), se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Unheard School va fi prima scoală de interpretare mimico-gestuală care va pregăti generaţii de specialişti în traducerea muzicii pentru persoanele cu deficienţe de auz. Doritorii se pot înscrie până pe 30 noiembrie 2019, urmând ca anul următor să participe la cursurile susţinute de reprezentanţii ANSR. Cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura în Bucureşti, în perioada martie-mai 2020.

Unheard School va include două module: unul dintre acestea fiind destinat persoanelor care sunt deja cunoscători ai limbajului mimic. o-gestual şi se concentrează pe interpretarea mimico-gestuală. Cel de-al doilea modul include cursuri de limbaj mimico-gestual pentru începători, persoane care doresc să înveţe şi să se specializeze în interpretarea muzicii.

Ada Iftodi, Marketing Manager, Mastercard, a adăugat: "Ne dorim să construim un viitor mai bun, iar incluziunea este, fără îndoială, un factor important în acest scop. Până în acest an, în lipsa interpreţilor mimico-gestuali, evenimentele muzicale nu au reprezentat un cadru pregătit să le ofere persoanelor cu deficienţe de auz o experienţă pe măsură. Prin Unheard School, ducem mai departe angajamentul Mastercard de a contribui la accesibilizare prin formarea, alături de specialiştii ANSR, a generaţii de interpreţi gata să se alăture organizatorilor de festivaluri şi concerte, pentru standardizarea caracterul incluziv. Muzica aduce oamenii împreună oriunde în lume şi, de aceea, ea trebuie să devină, şi la noi, un limbaj universal care trece dincolo de limitările sunetului, accesibilă pentru toţi".

Mihail Grecu, Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Surzilor, a declarat: "Ştiam că multe evenimente muzicale internaţionale le oferă persoanelor cu deficienţe de auz posibilitatea de a experimenta concertele ca oricare alt participant şi ne doream ca acest lucru să devină o realitate şi în România. De aceea, ne bucurăm că viziunea Mastercard a dat startul accesibilizării, cu reuşite excelente deja şi, mai mult, că Unheard School va instrui interpreţi specializaţi, pentru a susţine accesibilizarea nu doar punctual, ci şi la nivel general. Referindu-ne la incluziune, la fel de important este că toate aceste iniţiative vor contribui, mai departe, şi la facilitarea de noi oportunităţi pentru persoanele cu deficienţe de auz".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

05 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0924
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4065
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6478
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.0612

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro