Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Mazda anunţă variantele de echipare pentru modelul MX-30

C.B.
Companii /

Mazda anunţă variantele de echipare pentru modelul MX-30

Primul model electric de serie Mazda, MX-30, se prezintă cu o serie impresionantă de dotări începând de la versiunea standard. Mazda a anunţat toate variantele de echipare pentru MX-30 şi pachetele ce pot fi adăugate, doritorii având la dispoziţie un nivel ridicat de personalizare, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, SUV-ul de oraş Mazda MX-30 poate fi comandat în România în trei variante de echipare: GT, GT Plus şi în ediţia specială de lansare.

Adiţional, cei care doresc şi mai mult confort şi dotări superioare, pot opta pentru pachetele de personalizare Luxury Vintage, Luxury Modern, Premium şi pot adăuga trapa. Indiferent de nivelul de echipare, Mazda MX-30 reprezintă un etalon în materie de calitatea asamblării şi design auto interior, încadrându-se perfect în noua generaţie de modele Mazda.

Încă din echiparea standard, al cărei preţ de pornire este 33.490 de euro (TVA inclus), noua Mazda MX-30 oferă numeroase dotări din categoria premium: jante de aliaj de 18", faruri şi stopuri cu LED, display color central de 8,8" cu sistemul MZD Connect, proiecţie laser pe parbriz, indicatoare de bord digitale pe ecran de 7", centru de comandă HMI, volan îmbrăcat în piele, climatizare automată, geamuri electrice, conectivitate Bluetooth, Apple Carplay şi Android Auto, recepţie radio digitală (DAB), sistem audio cu 8 difuzoare, sistem de navigaţie, senzori de parcare faţă/spate şi cameră video pentru marşarier, senzori de ploaie şi lumină şi sistem de monitorizare a presiunii din pneuri. În ceea ce priveşte sistemele de siguranţă activă cel mai nou model Mazda integrează un set cuprinzători dintre cele mai noi tehnologii ale producătorului, cum ar fi e-GVC Plus, asistenţă la plecarea din pantă, pilotul automat adaptiv şi asistentul inteligent de accelerare, sistemul de alertă a şoferului, asistentul inteligent de frânare cu funcţia de detectare a pietonilor, sistemul de monitorizare a unghiului mort, sistemul de avertizare la depăşirea benzii de rulare, sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie, sistemul de asistenţă pentru menţinerea benzii de rulare, sistemul de control automat al fazei lungi precum şi sistemul E-Call pentru urgenţe şi alarma de efracţie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS